slika br.6-01

VIDEO Unesite dašak jeseni u svoj dom ovim odličnim DIY projektom

GREEN_300_listici_sredina

Priroda nas neprestano nadahnjuje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Jesenski vijenac za vrata možete napraviti u par jednostavnih koraka. Pokazat ćemo vam kako...

Svako godišnje doba ima svoje čari koje nam često služe kao inspiracija u svakodnevnom životu. Kako u odijevanju i gastronomiji, tako i u dekoracijama za naš dom. Bogata jesenska paleta jeseni jednostavno nas tjera da svoj dom prilagodimo hladnijem dijelu godine. Naravno, promjene u interijeru ne moraju biti velike niti skupe da bi bile efektne. Priroda je najbolje mjesto za pronalazak mnogih predmeta koje kasnije možemo koristiti u uređenju našeg doma. Kreativka Mateja Rašić, čije ideje i proizvode možete pronaći na Instagram profilu Say my name Macrame, pokazala nam je kako kroz par vrlo jednostavnih koraka možete izraditi  jesenski vijenac na kojem će vam zavidjeti svi gosti. Možete ga objesiti na ulazna vrata svoga doma ili ga postaviti kao dekoraciju na stolu.

Za izradu vijenca trebat ćete:
  •  opalo lišće
  • metalni obruč
  • pčelarska ili cvjećarska tanka žica
  • škare
  • konac

Postupak: 
  • Poželjno je lišće ostaviti dva-tri dana ispod teških knjiga da se spreša i malo osuši. Ako odlučite taj korak preskočiti, potrebno je više svježeg lišća tako da, kada se osuši lišće na metalnom obruču, nemate praznine(rupe).
  • Lišće slažemo jedno na drugo, radeći male buketiće koje zavežemo običnim koncem.
  • Nakon što smo napravili sve buketiće (broj buketića lišća ovisi o veličini metalnog obruča), krećemo sa stavljanjem i učvršćivanjem lišća na metalni obruč uz pomoć žice.

 

Kako napraviti vijenac pogledajte u ovom kratkom videu.

 

PHOTOS BY: Privatni album, Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.