VIDEO – Koncert za biljke u Barceloni ima neočekivani kraj!

GREEN_300_listici_sredina

Jedini YouTube video koji ćete danas trebati pogledati

O već slavnom koncertu za biljke kojim je otvorena opera Gran Teatre del Liceu priča se danima, a sada je službeno izašao i video čiji kraj ostavlja bez teksta!

Stvari se polako vraćaju u normalu i jednoj od panedemijom najviše oštećenih zemalja Europe. Nakon mjeseca pandemije u Barceloni se napokon pronašlo mjesta za malo kulture. Temperamentni Španjolci i ovog su puta oduševili grandioznim otvorenjem opere Gran Teatre del Liceu. Naime, kvartet UceLi održao je live stream koncert za zahvalnu publiku – 2 292 biljke koje su organizatori prikupili iz lokalnih rasadnika. Ideja green glazbenog spektakla je bila  pokazati perspektivu nove normalnosti, približavanja prirodi: “Liceu, jedna od najvećih i najvažnijih opera na svijetu predstavlja simbol vrijednosti umjetnosti, glazbe i prirode, koje u istom trenu djeluju kao simbioza i pozdravljaju povratak našim svakodnevnim aktivnostim”, stoji u priopćenju PR tima opere Liceu.

Osim što je koncert poslao snažnu poruku svijetu, dodatan razlog da nas ostavi bez teksta je i sam kraj videa koji ne smijete propustiti. Kako bi se humanitarna nota koncerta održala do samog kraja, sve biljke su nakon koncerta donirane zdravstvenim djelatnicima u znak zahvalnosti za sve što su odradili na lokalnoj i globalnoj razini!

PHOTOS BY: Pexels, YouTube / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.