20201123_155513

VIDEO Izradite božićni ukras od drvenih štipaljki za rublje

GREEN_300_listici_sredina

Jednostavno, a efektno!

U par koraka do unikatne božićne dekoracije iz kućne radinosti...

Lagano se već prepuštamo blagdanskom duhu, a proces možemo ubrzati pripremom božićnih dekoracija. Da bi vaš dom ovog Božića zablistao u punom sjaju, ne trebaju vam pozamašni novčani izdaci. Ono što je najljepše od svega, božićne dekoracije možete izraditi kod kuće, sa svojom obitelji, posebice s djecom koja će se tome veseliti više od ičega. Uz malo mašte i truda, možete izradite unikatne ukrase koji će godinama u vaš dom unositi blagdansku čaroliju.

Kreativka Mateja Rašić, čije ideje i proizvode možete pronaći na Instagram profilu Say my name Macrame, pokazala nam je kako kroz par vrlo jednostavnih koraka možete izraditi drvenu božićnu zvijezdu.

Za izradu zvijezde treba vam:
  • 10 velikih ili malih drvenih štipaljki
  • akrilna boja i kist
  • vruće ljepilo
  • ukrasi po želji
 Postupak:
  • Drvene štipaljke rastavimo, te ih na suprotnu stranu (ravniju površinu) zalijepimo vrućim ljepilom. Nakon što smo zalijepili sve štipaljke, lijepimo ih u oblik zvijezde. Onu stranu koja nam je šira lijepimo jednu do druge.
  • Nakon što smo formirali donju zvijezdu, isti postupak ponavljamo i s gornjom. Ovog puta lijepimo štipaljke u praznine(između krakova zvijezda).
  • Na samom kraju, obojite zvijezdu bijelom akrilnom bojom i dodajte u sredinu par ukrasa.  Zvijezda može poslužiti kao dekoracija za adventski vijenac ili kao ukras za bor.

 

Kako napraviti zvijezdu pogledajte u videu:

PHOTOS BY: Privatni album, Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.