Uz pomoć mobitela saznajte sve o njezi vašeg kućnog bilja

GREEN_300_listici_sredina

Predstavljamo aplikaciju Garden Answers

Danas sve možemo obaviti putem mobitela, od naručnjivanja hrane, odjeće i prijevoza, do saznanja o različitim vrstama hobija. Volite kućne biljke, no čini vam se kako se ne snalazite u brizi oko njih? Onda je ova aplikacija idealna za vas!

Moderno društvo nameće sve više informacija, događaja i novim društvenih mreža koje ne stignemo pratiti. S druge strane, vraćaju nas u neka stara vremena, baš uz korištenje sve više aplikacija i mreža koje nas potiču na smart i u istom trenutku slow život. Jedna od njih svakako je i Garden Answers, koja će vam odgovoriti na sva pitanja koja su vas ikada zanimala u vezi brige oko vaših kućnih biljaka.

Riječ je o aplikaciji Garden Answers, koja je revolucionarna aplikacija koja može identificirati preko 20 000 različitih biljaka i dati vam detaljnu informaciju o njima. Sigurno vam se dogodilo da ste ponekad prolazili pored nekog lijepog gradskog vrta ili ste se našli u posjetu prijateljima koji imaju urbanu džunglu u kući i pomislili kako želite znati sve o lijepoj biljci koja vam se zatekla u vidokrugu. Ili ste jednostavno krenuli u kupnju biljaka za koje niste sigurni kako se o njima brinuti… Kakav god bio povod za istraživanje biljaka, aplikacija Garden Answers će vam svakako pomoći. Uz pomoć jedne fotografije koju uhvatite i pošaljete serveru, možete saznati sve informacije o biljci. Korijen, sortu, klasičan način tretiranja ove biljke te kako se boriti s nametnicima. Osim što aplikacija prepoznaje 20 000 različitih vrsta biljaka i cvijeća, aplikacija Garden Answers vam usput omogućuje da ključnim riječima proširite pretragu, te favorite spremite pod tab Favorites.

Aplikacija je lansirana još 2013. godine, a do danas je i dalje jedna najčešće instalirana smart aplikacija iz svoje serije. Green.hr potvrđuje da je ovo najbolji pokazatelj kvalitete aplikacije!

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.