Uspješan spoj kozmetike i nakita: Ruž za usne koji možete nositi kao modni dodatak

Nova kolekcija uoči Valentinova

Umjesto ruža u klasičnom plastičnom pakiranju, Carolina Herrera osmislila je ruževe koje s ponosom možete nositi na torbici.

Koliko puta vam se dogodilo da ste novi ruž za usne isprva pazili i čuvali, ali nakon nekog vremena jednostavno izgubili ili zakopali u kozmetičkoj torbici? Brojni beauty brendovi danas nude mogućnost povrata ambalaže, a zauzvrat nude popuste ili druge pogodnosti. Međutim, dizajnerica Carolina Herrera došla je na genijalnu ideju kako preskočiti proces izrade plastičnih pakiranja i reciklaranje dizajnirajući pakiranje kozmetike koje možete iznova koristiti godinama.
Kada je dizajnerica prošle godine predstavila svoju prvu make-up liniju, pridružila se popisu svjetskih dizajnera koji su već zaplivali beauty vodama, ali njezina kolekcija izdvojila ju je iz masa. Naime, Herrerina šminka može se nositi kao nakit ili asesoar, a u tu ideju zaljubile su se brojne ljubiteljice mode.

Herrerina make-up linija uspješno je spojila kozmetiku i nakit, a na dizajnu joj je pomogao kreativni direktor brenda, Wes Gordon. “Pri kreiranju make-up kolekcije, na umu smo imali modu. Zamislili smo kolekciju kao modne dodatke koje možete s lakoćom nositi, koji su vidljivi i ne stoje sakriveni u kozmetičkoj torbici i vade se po potrebi. Gospođa Herrera je strastvena kolekcionarka vintage nakita i takav nakit nam je bio inspiracija. Htjeli smo da svaki proizvod bude vizualno atraktivan, koji ćete rado nositi i koji će biti predmet brojnih vaših razgovora”, rekao je Gordon u jednom intervjuu prije lansiranja kolekcije.

“Make-up tradicionalno držimo na policama kupaonice ili u kozmetičkoj torbici, no ovo je potpuno nov pristup ljepoti. Željeli smo ženama dati mogućnost da se ponose svojim make-up proizvodima u obliku fantastičnog nakita”, objasnila je Carolina A. Herrera, kreativna direktorica beauty sektora branda i kći dizajnerice Caroline Herrere.
Svaki ruž dolazi s ukrašenim poklopcem s različitim uzorcima i dodacima poput resa. Možete ga nositi na ključevima ili na torbi kao modni dodatak. Ono što je posebno zanimljivo je što su ruževi punjivi, drugim riječima, kada vam ponestane omiljena boja ruža, možete napuniti postojeće pakiranje umjesto da kupujete potpuno novo.

U kolekciji možete pronaći i pudere u prahu čije je pakiranje također nosivo. Na poklopcu od ambalaže nalazi se zanimljivi modni dodatak koji lako možete ukloniti i nositi oko ruke.

Prvom kolekcijom ruževa dominirala je žarko crvena boja, bogata ružičasta nijansa i sočna narančasta boja. Za Valentinovo Carolina je izbacila novu liniju Fabulous Kiss koju karakteriziraju različite nijanse ružičaste boje. Ako želite razveseliti bolju polovicu ovakvim jedinstvenim poklonom, morat ćete biti velikodušni. Naime, cijena ruža sa svim dodacima iznosi otprilike 600 kuna.

 

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.