1-18-1366x2048

Upoznajte novi hrvatski brend koji mijenja budućnost mode

GREEN_300_listici_sredina

Za svaki narudžbu sadi jedno stablo!

Novi streetstyle brend Capuchas je primjer vala “slow-fashiona“ koji promovira kupovinu kvalitetne odjeće klasičnog dizajna koja se može nositi sezonama.

U doba “novog normalnog” nikada nije bilo bitnije osjećati se dobro u odjeći koju nosimo. Imajući to na umu, mlada Zagrepčanka Ema Pilić je napravila kolekciju održivih trenirki napravljenih od 100% organskog pamuka.

Premijerna Capuchas core kolekcija sastoji se od četiri osnovne boje i pet osnovnih modela koji se mogu međusobno kombinirati, a većinom su i unisex. “Želimo poticati mlade generacije da postanu svjesnije o utjecaju koji moda ima na okoliš. S novim navikama kupaca i raznim fast-fashion brendovima životni vijek odjeće na zapadu je drastično pao. Cilj Capuchasa je educirati ljude o utjecaju naših kupovnih navika na prirodu i poticati mlade da krenu razmišljati o svojim kupovnim navikama. Capuchas je rađen od 100% organskog iznimno kvalitetnog pamuka, proizveden u tvornici s fair-trade načinom rada i zapakiran u 100% recikliranom pakiranju.

Također, u suradnji s organizacijom “Zasadi stablo nebudi panj” Capuchas potiče pošumljavanje Hrvatske kroz akciju 1 narudžba=1 stablo. Cijeli proizvodni lanac branda Capuchasa je od nabave materijala do proizvodnje i dostave u skladu s fair-trade i održivim standardima i stoga se ponosimo što noseći Capuchas ne samo što izgledaš dobro nego se tako i osjećaš.“

Modeli variraju od klasičnih “baggy“ modela trenirke iz koje se nećete htjeti skinuti do malo provokativnijih “cropped“ varijanti koje mogu poslužiti i za izlazak na visoke cipele. Cijelu koleciju pogledajte na www.capuchas.com

PHOTOS BY: Nemanja Gašić / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.