277250602_469290701611807_2897902366852027621_n

Ulična umjetnost potaknula je stvaranje nove Link kolekcije dizajnerice Ogi Antunac

GREEN_300_listici_sredina

Kvalitetni i prirodni materijali

Naša poznata dizajnerica Ogi Antunac odlučila je svoju novu kolekciju posvetiti jednom posebnom umjetničkom djelu, grafitima.

Promišljajući o vizualnom identitetu nove Link kolekcije Ogi Antunac je odlučila unijeti dašak moderne street vizualizacije. Ovaj inspirativni brand nas svaki put oduševi inovacijama u stilskim interpretacijama, pa je i ovoga puta sam prikaz street umjetnosti na odjeći već u samom početku naišao na veliko odobravanje vjerne Link publike.

“Nazvala sam ovu kolekciju Link Graffiti jer me već duže privlači ideja da grafite vizualno pretočim u kolekciju. Grafiti su uvijek bili odraz svakodnevice, odraz onoga o čemu misli obični mali čovjek, a to je odraz stvarnosti.” objasnila nam je dizajnerica.

Grafiti su umjetnost koja se nevjerojatno ubrzano razvija, no opet čija se vrijednost još uvijek osporava. Ogi je još jednom pokazala i dokazala zašto je već više od deset godina vladarica punk inspiracije i minimalističke elegancije kojom unosi dašak svježine na hrvatsku modnu scenu.

“Potaknuta uličnom umjetnošću oslikavanja manje ili više napuštenih ploha htjela sam pretočiti sliku koju svakodnevno viđam na zidovima našeg grada u odjeću odnosno dati opet malo prostora punk inspiraciji koja me uvijek prati i zapisana je u moj DNK.” dodala je Ogi.

Ovoga puta dizajnerica se odlučila igrati uzorcima i printevima te ističe kako je upravo ta kombinacija višeslojna kao i igra prozirnog i neprozirnog.

Cijela kolekcija osmišljena je tako da nudi total look, odnosno svi komadi funkcioniraju jedan s drugim. Kvalitetni i prirodni materijali oduvijek su svojevrsni dizajnerski potpis brenda Link by Ogi no za ovu kolekciju dizajnerica je uz kvalitetu poseban naglasak stavila i na udobnost.

Dizajnerica tekstila Ivana Žanko osmislila je print s porukom ljubavi i sreće za koje znamo da su nam danas najpotrebniji i koji su se odlično uklopili u cijelu kolekciju.

Link Graffiti kolekciju možete pronaći na link-by-ogi.com a na službenom Instagram profilu branda pratite sve novosti koje za Vas priprema Link by Ogi.

PHOTOS BY: Sanja Jagatić / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.