tobias-rademacher-CeF_z3pEzLg-unsplash

U veljači kreću radionice o komuniciranju o klimatskim promjenama

GREEN_300_listici_sredina

Edukacija o nečemu što se događa

Radionice su namijenjene najviše onima koji nisu previše iskusni u temama klimatskih promjena, a to područje ih zanima.

Udruga Tatavaka, udruga La Revolution Albatross, Carbon Literacy Project i inicijativa Znanstvenici za klimu pokreću ciklus radionica o učinkovitom komuniciranju klimatskih promjena u medijima pod nazivom “Klimatske Promjene sasvim osobno: Stigle smo i ostajemo!” Program je usmjeren na edukaciju o uzrocima i posljedicama klimatskih promjena; prepoznavanje mogućnosti indiviualnih i kolektivnih klimatskih akcija, na klimatske mitove u javnom prostoru, greenwashing te tehnike učinkovitog komuniciranja klimatske krize. Detaljan program događanja dostupan je na poveznici.

Prva radionica održat će se 14.02.2022., a prijave za sudjelovanje u radionicama moguće su putem obrasca za prijavu. Rok za prijavu je 04.02.2022. Vrijednost radionice je 1.200,00 kn po osobi, a besplatno sudjelovanje omogućila je British Embassy Zagreb kroz projekt “Priče o klimi, priče za klimatsku akciju”. Projekt vodi udruga Tatavaka, u partnerstvu s inicijativom Znanstvenici za klimu te udrugama La Revolution Albatros (FR) i Carbon Literacy Project (UK).

Broj sudionika je ograničen!

PHOTOS BY: Unsplash, press / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.