vilim_hlusicka-1074

U srcu Zagreba otvoren dućan s odjećom, modnim dodacima i ukrasima od prirodnih materijala

GREEN_300_listici_sredina

Kruna trogodišnjeg rada

U srcu Zagreba, na pet minuta ugodne šetnje od Trga Bana Josipa Jelačića, na adresi Draškovićeva 16, svoja kreativna vrata otvorio je BUQELE House of Fashion.

Modni brand BUQELE unutar trogodišnjeg djelovanja na domaćoj i stranoj sceni, ponudio je nešto više: koncept cjelokupnosti, kako dizajnerica Matea Bručić voli reći Gesamtkunstwerk. Naime, na jednom mjestu, uz specifične kolekcije i kreacije po mjeri brenda Buqele, sada se mogu naći i modni dodaci (torbice, ruksaci, nakit i sl.), te kućni dekorativni proizvodi (jastuci, tepisi, vaze, visilice za biljke itd.) isključivo od ekoloških i prirodnih materijala, u suradnji s domaćim dizajnericama u sklopu istoimenog kolektiva.

˝Želja mi je bila pružiti svojim dragim klijentima, a i onima koji će to tek biti, poseban ugođaj i iskustvo kupnje domaćeg proizvoda, a posebice rada po mjeri i željama kupca.˝, kaže Matea. ˝Izravna komunikacija s klijentom i posebna pažnja koju svaki proizvod dobiva je ono na čemu temeljimo svoj trogodišnji uspjeh.˝

Svoju podršku na samom eventu otvorenja pružile su ljubiteljice mode, Slakipalaki Slađana , Lidija Šeatović (My little Zagreb), Ivana Karmišević ( Cupoftea.living ), Katarina Moškatelo i drugi.

PHOTOS BY: Vilim Hlušička / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.