Projekt O2_2

The Green Hub i Projekt O2 udružili snage za zajedničku suradnju oko gorućih tema današnjice

GREEN_300_listici_sredina

Zajedno u borbi za zeleniju budućnost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Utjecaj klimatskih promjena potaknuo je platformu THE GREEN HUB i organzaciju Projekt O2 za zajedničkom suradnjom putem koje će zainteresirane organizacije moći dobiti sveobuhvatna rješenja za jednu od gorućih tema vezanih uz zaštitu okoliša - deforestaciju.

Potaknuti problemima vezanim uz utjecaj klimatskih promjena na pojedince, društvo, ekosustav i poslovanje, platforma THE GREEN HUB i stručnjaci iz organizacije Projekt O2 dogovorili su zajedničku suradnju kako bi odgovornim kompanijama koje prepoznaju potrebu za promjenama i održivim poslovanjem pružili podršku kroz projekte društvene odgovornosti. Ovom suradnjom zainteresirane organizacije moći će dobiti sveobuhvatna rješenja za jednu od gorućih tema vezanih uz zaštitu okoliša – deforestaciju.

Andrea Mulder / Photo Art

Program THE GREEN HUB-a i Projekta O2 uključuje organiziranu sadnju stabala na pažljivo biranim lokacijama, komunikaciju prema ciljanim javnostima te edukaciju i aktivaciju zaposlenika kako bi doprinijeli pozitivnim promjenama u očuvanju okoliša. “Suradnja s partnerima iz Projekta O2 idealno se nadopunjuje s vrijednostima platforme THE GREEN HUB. Kompanije koje svjesno sudjeluju u akcijama pošumljavanja bolje se povezuju sa svojim zaposlenicima, direktno doprinose lokalnoj zajednici te služe kao primjer održivog poslovanja”, izjavila je Tihana Veljačić, suosnivačica platforme THE GREEN HUB.

Goran Ladišić suosnivač Projekta O2 također nije krio zadovoljstvo oko suradnje. “Iznimno nam je drago što smo pokrenuli suradnju s platformom THE GREEN HUB. Njihovo bogato iskustvo u sferi komunikacijskog i ekokonzaltinga, društveno odgovornog poslovanja i zaštite okoliša dodatno će zaokružiti naše projekte i napore u sferi očuvanja biološke raznolikosti. Da smo na pravom putu pokazuju i planovi Vlade Republike Hrvatske u pogledu planskog pošumljavanja Hrvatske, koje je nedavno najavio premijer Andrej Plenković”, izjavio je Goran Ladišić.

PHOTOS BY: Projekt O2 / Sva prava pridržana

Vezani članci

Više s Green.hr

Prva takva u svijetu: Ovo je ‘veganska violina’ izrađena bez životinjskih proizvoda

U radionici Padraiga O’Dubhlaoidha, irskog majstor za violine, stvoren je prvi svjetski set veganskih tijela za violinu koji su ikada bili certificirani i registrirani s kultnim veganskim zaštitnim znakom The Vegan Society. Projekt je nastao tijekom prvih mjeseci lockdowna kao kulminacija Padraigovog 40-godišnjeg iskustva i napora da u svoje instrumente uvede što održivije materijale. “S obzirom da se …

Stručnjaci upozoravaju: “Više zaštićenih područja neće spasiti bioraznolikost”

Plan nema sve što je potrebno

Eko-radionice s daškom svjetske graditeljske povijesti u Varaždinu

Stara tehnika koju treba oživjeti

Zemlje članice Europske unije premašile cilj korištenja obnovljive energije za 2020.

Hrvatska pri vrhu

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.