Terraplanter – Gadget biljka koju već obožavamo

GREEN_300_listici_sredina

Pružite novi dom i život vašim sobnim biljkama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Platforma Kickstarter godinama je pogon za kreiranje sjajnih ideja koje

Kao što tehnologija inspirira prirodu, tako je i priroda inspirirana tehnologijom. Danas su ta dva pojma međusobno nerazdvojiva. Povezanost prirodnih materijala, biljaka i ekoloških produkata poslužili su kao savršena podloga za kreiranje fenomenalnog zelenog gadgeta. Njegovo ime je Terraplanter i novost je na tržištu koja vam pomaže da na jednostavan način uzgojite sobne biljke. Kako?

Postoje 4 jednostavna načina:

1. Utrljajte mladice na površinu

2. Vrh biljke zamotajte oko Terraplantera

3. Zavežite biljku oko uređaja

4. Ili jednostavno zalijepite sjeme

Nakon što odlučite na koji ćete način uzgojiti biljku, jedino što trebate je napuniti uređaj vodom do vrha. Nakon toga uređaj koji je kombinacija porozne keramike, koji ima higroskopsku tendenciju i koji omogućava biljci uzgojenoj na površni Terraplantera da raste jednostavno ispušta optimalnu količinu vode potrebnu da biljka raste. Terraplanter je taj koji stvara idealne uvjete.

Želja dizajnera je bila jasna – stvoriti estetski savršenu komad dodatka interijeru, a koji će imati i funkciju: Držati sjeme na površini dok klija, zadržati vodu koju će biljke po potrebi piti i omogućiti teksturu i oblik zbog koje će korijen biljke zahvatiti površinu. Na kraju je Terraplanter postao svojevrsna kombinacija lijevka i vaze. Ovaj inovativan proizvod može se naručiti na Kickstarteru za early bird cijenu od 60 dolara, a na služnoj stranici možete saznati i više o proizvodu!

 

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.