Screenshot 2022-03-21 115339

Tenisači ATP Challengera sudjelovati će u nacionalnom projektu “Zasadi stablo, ne budi panj!”, a vi im se pridružite online!

GREEN_300_listici_sredina

Događaj pratite skupa s nama!

Nakon uspješno organiziranog premijernog ATP Challengera Zadar Open, održanog prošle godine, na redu je drugo izdanje tog turnira. Održava se na istom mjestu, u Falkensteiner resortu Punta Skala u Petrčanima, ali ove godine ima i ekološku notu. Tenisači će posaditi stabla i nisko grmlje, a sve možete pratiti na Instagram profilu Green.hr-a.

U sklopu ATP Challengera Falkensteiner Punta Skala – Zadar Open koji se održava na igralištima Falkensteiner Resort Punta Skala, u utorak u 10 sati europski tenisači će u nacionalnom projektu “Zasadi stablo, ne budi panj”, posaditi stabala i nisko grmlje i tako se uključiti u ekološku kampanju tijekom koje je do sada posađeno više od 200.000 stabala diljem Hrvatske!

Lopatu u ruke među ostalima uzeti će i direktor turnira Falkensteiner Punta Skala – Zadar Opena Toni Dujmenović i direktor HTS-a Vladimir Jovanoski uz stručnu podršku predstavnika organizacije ove ekološke kampanje. Svaki sudionik će po završetku dobiti certifikat o sadnji, te će imati “svoje” stablo koje su zasadili. Sadnjom će se popuniti postojeći maslinik koji je zasađen prošle godine, čime će se povećati bioraznolikost i stvoriti više slojeva vegetacije na prostoru buduće jestive zelene površine, a koju će koristiti gosti te tenisači resorta.

Cjelodnevno događanje možete pratiti na Instagram profilu Green.hr-a gdje će vrijedni članovi udruge “Zasadi stablo, ne budi panj!” pokazati kako izgleda jedan njihov dan na terenu te podijeliti brojne zanimljive informacije o sadnji i kako im se možete pridružiti.

PHOTOS BY: Unsplash: falkensteiner.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.