Screenshot 2022-03-21 115339

Tenisači ATP Challengera sudjelovati će u nacionalnom projektu “Zasadi stablo, ne budi panj!”, a vi im se pridružite online!

GREEN_300_listici_sredina

Događaj pratite skupa s nama!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Nakon uspješno organiziranog premijernog ATP Challengera Zadar Open, održanog prošle godine, na redu je drugo izdanje tog turnira. Održava se na istom mjestu, u Falkensteiner resortu Punta Skala u Petrčanima, ali ove godine ima i ekološku notu. Tenisači će posaditi stabla i nisko grmlje, a sve možete pratiti na Instagram profilu Green.hr-a.

U sklopu ATP Challengera Falkensteiner Punta Skala – Zadar Open koji se održava na igralištima Falkensteiner Resort Punta Skala, u utorak u 10 sati europski tenisači će u nacionalnom projektu “Zasadi stablo, ne budi panj”, posaditi stabala i nisko grmlje i tako se uključiti u ekološku kampanju tijekom koje je do sada posađeno više od 200.000 stabala diljem Hrvatske!

Lopatu u ruke među ostalima uzeti će i direktor turnira Falkensteiner Punta Skala – Zadar Opena Toni Dujmenović i direktor HTS-a Vladimir Jovanoski uz stručnu podršku predstavnika organizacije ove ekološke kampanje. Svaki sudionik će po završetku dobiti certifikat o sadnji, te će imati “svoje” stablo koje su zasadili. Sadnjom će se popuniti postojeći maslinik koji je zasađen prošle godine, čime će se povećati bioraznolikost i stvoriti više slojeva vegetacije na prostoru buduće jestive zelene površine, a koju će koristiti gosti te tenisači resorta.

Cjelodnevno događanje možete pratiti na Instagram profilu Green.hr-a gdje će vrijedni članovi udruge “Zasadi stablo, ne budi panj!” pokazati kako izgleda jedan njihov dan na terenu te podijeliti brojne zanimljive informacije o sadnji i kako im se možete pridružiti.

PHOTOS BY: Unsplash: falkensteiner.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.