Tech Garden od sada i na Zagreb Design Weeku

GREEN_300_listici_sredina

Zeleni zidovi su hit

Koncept zelenih zidova sve je popularniji dio interijera, pa nije neobično da se upravo brand Tech Garden kroz svoj inovativan pristup zelenoj dekorativi interijera predstavlja na ovosezonskom Zagreb Design Weeku

Uz sve moguće propisane mjere zaštite, dočekao nas je još jedan Zagreb Design Week. Specijalno izdanje tjedna dizajna i ove se godine održava u Tehničkom muzeju, a uz predstavljanje mladih dizajnera i interdisciplinarnih umjetnika, kao zanimljiv koncept se istaknuo pult Tech Garden. Ovaj moderan pristup hortikulturi, montaži biljaka i krajobraznoj arhitekturi dobio je svoje počasno mjesto na 20. izdanju Zagreb Design Weeka i još jednom pokazao koliko je flora bitna za održavanje zdrave zajednice.

Na Zagreb Design Weeku uz slogan #NewNormal, predstavio se Tech Garden, uz zidne obloge od prirodnih stabiliziranih mahovina i bilja te vrhunski prateći program. Sve od prirodnih i recikliranih materijala, kako bi se približili novom mindsetu.

Svi posjetitelji koji se posjete Tech Garden, imat će prilike iskoristiti izvrsne sajamske popuste, 30 dana od početka sajma. Uz to, svi koji svoj dom žele ukrasiti nekim dekorativnim biljčicama i sličnim asortimanom, moći će ih kupiti u direktnoj maloprodaji na izložbenom prostoru. Sve vas koji ne znate kako pretvoriti balkon, vrt ili neki drugi kutak u pravu malu “zelenu oazu” Tech Garden poziva da dođete po stručne i besplatne savjete u subotu 05.09. od 11 do 17h!

PHOTOS BY: Tech Garden / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.