273928639_501319061647715_7545683284140979445_n

Svjetski, a naše: Nevera proglašena najboljim sportskim električnim automobilom

GREEN_300_listici_sredina

Laskava titula domaćoj tvrtki

Nevera, domaći auto svjetskog glasa osvojio je još jednu titulu za svoju kvalitetu. Naime, Top Gear magazin o automobilima proglasio ga je najboljim sportskim električnim autom.

Poznati svjetski automobilistički magazin Top Gear proglasio je Neveru, električni automobil Mate Rimca najboljim u kategoriji sportskih električnih jurilica. Nevera, koja je dobila ime po domaćoj riječi, a koja se odnosi na iznenadne oluje na Jadranu popraćene grmljavinom, dizajnirana je i proizvedena u Hrvatskoj, a o uspjehu proizvoda tvrtke Rimac automobili već smo odavna svjedočili. “Samo nekoliko tjedana nakon što je GQ proglasio Neveru hiperautomobilom godine, Rimac Nevera proglašena je najboljim sportskim automobilom na Top Gear Electric Awardsu 2022. U ime tima Rimac Automobili, koji je neumorno radio na usavršavanju Nevere tijekom proteklih nekoliko godina, to je ogromna privilegija“, stoji u objavi na društvenim mrežama tvrtke.

 

O laskavoj tituli oglasio se i sam Mate Rimac, vlasnik tvrtke i inovator podijelivši video u kojem možete pogledati Top Gearovu testnu vožnju Nevere na švedskom ledu.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.