3

Sve što vam je potrebno za početak njege sobnih biljaka!

GREEN_300_listici_sredina

Za buduće vlasnike zelenih ljubimaca

Ako je 2020. donijela nešto dobro, to je da je ljude okrenula prirodi i biljkama. Njega cvijeća i biljaka više nije hobi za stare bake već za urbane cure i dečke koji žele živjeti u zelenom okruženju.

Uzgoj i njega biljaka ne mora biti teška, posebno ako imamo prave alate za rad. Najzeleniji hrvatski brend BILJKE.PLANTS dizajnirali su četiri alata koji će vam olakšati uzgoj sobnih biljaka, ali i urbanog povrtnjaka. U setu se nalaze zelene vrtne škare, lopatica, grabljice i keramički tanjurić za ukorjenjivanje pelcera.

Vrtne škare koristit ćete za za pelcovanje i podrezivanje biljaka, a grabljice i lopatica od nehrđajućeg čelika s drvenom drškom koristit će vam u presađivanju biljaka te u sijanju urbanog povrtnjaka. Ručno rađeni keramički tanjurić služi za ukorjenjivanje pelcera, pomaže pri klijanju avokada te organizira bukete iz raštrkanih grana u vazi u uredan i oku ugodan buket cvijeća.

Tanjurić za pelcere

Tanjuriće je potrebno postaviti na vazu s vodom, a kroz obruč ubaciti najdraži pelcer ili košticu avokada. Tanjurić pridržava biljku od naginjanja i padanja iz vaze te sprječava oštećenja koštice. Držač dolazi u 3 veličine i može se kupiti mimo seta. Držači M i L imaju obruč promjera oko 5 cm i mogu poslužiti za organizaciju urednih buketa koji se u vazi neće raštrkati. Cijena je 75 kuna.

Set za uzgoj zelene oaze dolazi u simpatičnom pakiranju koje je dizajnirala vlasnica brenda Ana Hrgovčić, a može se naručiti na web shopu www.biljkeplants.com po cijeni od 250 kuna.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.