20201107_110340888

Sudjelujte ovoga vikenda na divnoj modnoj rasprodaji s plemenitim ciljem

GREEN_300_listici_sredina

Prikupljeni prihod za pokrivanje troškova stanovanja obitelji djece koja su na liječenju

U vrijeme blagdanske euforije i dolaska Božića, jedna od najljepših odluka koju možete donijeti jest posjet akciji Dizajneri sa srcem i darivanje osmijeha svim hrabrim lavicama i lavovima te njihovim roditeljima. Zajedno možemo promijeniti njihov svijet na bolje, a pritom i izabrati jedinstveni dizajnerski proizvod za sebe ili svoje voljene!

Više od 60 hrvatskih dizajnerskih imena svojim će proizvodima biti dio dobrotvornoga projekta pod nazivom Dizajneri sa srcem. Ovu dobrotvornu akciju već treću godinu zaredom organizira Udruga Ljubav na djelu, a ove će se godine održati 11. i 12. prosinca 2021. u trgovačkom centru King Cross u Zagrebu.

Glavni je cilj udruge pomoć i potpora roditeljima djece koja se liječe od malignih bolesti u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici. Također, Udruga pomaže i pri rehabilitaciji djece tijekom i nakon liječenja te psihološkim problemima s kojima se suočava ova najosjetljivija i najranjivija skupina u našem društvu.

„Odaziv je ugodno iznenadio, jer nam se pridružilo više od 60 dizajnera iz cijele Hrvatske, a posjetitelje očekuje mnogo nakita, odjeće i torbi te rukotvorina. Kako se bliže blagdani, već treću godinu za redom želimo podsjetiti građane na dobrotvorni karakter ove akcije i potaknuti ih na velikodušno djelo. Prikupljanje financijskih sredstava velika je pomoć našim roditeljima, čija se djeca liječe od malignih bolesti. Jako smo zadovoljni i brojem poznatih osoba koje su se priključile doniranjem nekih svojih predmeta. Moda je uvijek odličan saveznik u ovakvim događajima. Očekujemo vas u velikom broju!“, rekla je tajnica Udruge Ljubav na djelu, Vedrana Babić.

Kao organizatorica ovoga izvanrednog događaja ističe kako su i ove godine uspjeli okupiti zavidan broj dizajnera – donatora koji su prepoznali karakter ovoga projekta, a sav prikupljeni prihod od prodaje donirat će se za pokrivanje troškova stanova u gradu Zagrebu u kojima stanuju obitelji djece koja su na liječenju. Prigodno, dio sredstava donirat će se i za kupnju darova djeci kako bi i njihovim roditeljima osigurali nemjerljivi dar – blagdansko vrijeme koje mogu provesti zajedno. Ove godine akciji se pridružio Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb, srednja škola za djecu s poteškoćama u razvoju smještena u Zagorskoj ulici, a dio prikupljenih sredstava ići će i za polaznike škole.

Kreativci koji su se velikodušno uključili u akciju ove godine su: Xenia Design, Marija Kulušić, Varteks, Borboleta,  Igor Galaš, Immortella, Froddo, Martin Arbanas, Mucca, Andrea Zvono dizajn i mnogi drugi. Donacijama  su se priključila i mnoga poznata imena poput Albine Grčić, Minee, Pamele Ramljak, Jelene Radan, Marija Valentića, Ivane Marić i Roka Vuškovića koji su projekt podržali doniranjem svojih odjevnih predmeta koji će se prodavati. Na rasprodaji će svatko moći pronaći nešto za sebe – od obuće, torbica i nakita do prirodno i ručno rađene kozmetike, oslikanih šalica ili potrepština za kućne ljubimce, i to po pristupačnim cijenama.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.