pexels-pixabay-63294

Stiže konkurencija Mati Rimcu? U Zagrebu će biti nova tvornica električnih automobila

GREEN_300_listici_sredina

Na površini od devet hektara

Novi Centar za sklapanje električnih vozila nalazit će se u sklopu Westgate Business Parka pokraj Zaprešića, potvrdio je to direktor Westgatea Denis Čupić.

Mate Rimac po svemu sudeći dobiva konkurenciju u susjedstvu. U sklopu Westgate Business Parka pokraj Zaprešića bit će izgrađen Centar za ispitivanje tehnologije i komponenti za električna vozila s pogonom za sklapanje vozila, njih čak 30.000 i to na devet hektara. Potvrdio je to Jutarnjem listu direktora Westgatea Denis Čupić.

“U ovom trenutku ne mogu ništa detaljnije reći o realizaciji projekta centra za električne automobile jer je tako dogovoreno s poslovnim partnerima u projektu. Centar će biti dio Westgate Business Parka, koji je javnosti već poznat. Kako sada stvari stoje, za kojih 45 dana moći ću nešto više reći o tome tko su partneri u projektu, kako ćemo ga razvijati i u kojim rokovima”, rekao je Čupić.

 

 

PHOTOS BY: Unsplash, Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.