d5bb0f50-d4fc-4c70-a78b-655f00a56cff

VIDEO Štenci koje je spasio Mirko Filipović postali popularni: ‘Javljaju se ljudi. Siguran sam da ćemo im naći dom’

GREEN_300_listici_sredina

Humana gesta

Cro Cop se vozio s prijateljem kada je primijetio dva štenca uz cestu. Uzeo ih je u svoj automobil, a potom na Facebooku objavio da traži nove vlasnike. Jedan od štenaca već danas mogao bi biti udomljen.

Danas bi jedan od psića koje je spasio Mirko Filipović Cro Cop mogao biti udomljen. Doznajemo to od vlasnika hotela za pse, prijatelja našeg proslavljenog boksača kod kojeg je Cro Cop smjestio štence.  Nakon što je u nedjelju legenda hrvatskog sporta, Mirko Filipović, pronašao dva psića bačena uz cestu, izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Cro Cop se vozio s prijateljem kada je primijetio dva štenca uz cestu. Uzeo ih je u svoj automobil, a potom na Facebooku objavio da traži nove vlasnike. “Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti”, napisao je Mirko. Odveo ih je potom kod prijatelja koji ima hotel za pse “Alpha Dog”.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

“Psići su veseli jako i zaigrani. Dobro su se uklopili s drugim psima i pazimo na njih. Danas kod nas dolazi jedna gospođa koja se jako zainteresirala za štenca. Nadam se da ćemo i drugog brzo udomiti, siguran sam da ćemo uspjeti”, rekao nam je vlasnik hotela za pse, Robert Kranjčec. Već ih je vodio u šetnju,

Filipović nije mogao ostati ravnodušan na prizor koji ga je zatekao, niti je samo produžio svojim putem. Stao je uz cestu i uzeo štence. Kad ih je stavio u auto, kaže, odmah su se umirili i zaspali. Pozvao je potom pratitelje da mu se jave porukom ako su zainteresirani za štence.

PHOTOS BY: Privatni album / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.