Osvijetlite vrt uz pomoć sunca!

GREEN_300_listici_sredina

Svjetlo koje prikupljate po danu iskoristite za noćnu rasvjetu

Želite li osvijetliti ljetnu terasu ili se pridržavati ekoloških standarda budućnosti, solarne lampe su savršen odabir

Sunce je optimalni ljetni izvor energije. Želite li osvijetliti prekrasan vrt vikendice ili terasu, ukrasiti drveće ili dekorirati prilaz ili trijem, solarne lampe i svjetla su must have dodatak domu. Zahvaljujući trendovima koji vole prirodu, sve više proizvođača odlučuje na proizvodnju upravo ovog tipa svjetlosti. No, osim što proizvođači kućnih svjetlosnih pomagača brinu o održivosti i iskoristivosti alternativnih izvora energije, fokus je sve više stavljen na eksperimentalni dizajn. Takav tip dizajna u arhitekturi inkorporira različite discipline na najosnovnijoj razini – kako bi pružile nevjerojatno iskustvo kupcima.

Eksperimentalni dizajn svjetlosnih solarnih lampi je širok pojam koji obuhvaća različite discipline, ali je esencijalno za umjetnost i znanost da dopre do klijenta.  Kada god se kupac susreće s proizvodom ili uslugom, kreira impresiju. Dobar eksperimentalni dizajn utječe na impresiju. Odabir prave tehnike osvjetljenja koju kupac kontrolira je važan, jer proizvod i osvjetljenje itekako utječu na raspoloženje i pridonose iskustvu.

Vaš odabir je solarna lampa za vrt? Odlično, izbor je doista šarolik. Lampe neodoljiva dizajna možete pronaći u Jysku, Ikei, Bauhausu i Emmezetti.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.