kamenje nas

Snimka s Biokova postala viralna: Neobična pojava od koje se i iskusnim planinarima sledi krv u žilama

GREEN_300_listici_sredina

Prirodu ne možemo predvidjeti

Snimka neobične 'rijeke' koja je protutnjala našom planinom, objavljena na Facebook stranici Biokovo, pogledana je diljem svijeta i sakupila je tisuće različitih komentara. Iako su se neki našalili, situacija uopće ne izgleda bezopasno.

Vjerojatno rijetko koji planinar, dok šeta predivnom prirodom i uživa u krajoliku, očekuje da će pokraj njega protutnjati prava rijeka kamenja. Upravo ovaj neobičan fenomen zabilježen je kamerom početkom lipnja na Biokovu i objavljen na Facebook stranici Biokovo.

Prizor, naime, niti je lijep za gledanje, a ni za slušanje te vjerojatno i u najiskusnijim planinarima izaziva neku jezu. Ovaj odron kamenja, prema onome što možete vidjeti na snimci, bio je potpuno iznenadan i snimljen je čak punu minutu.

Nakon što je snimka objavljena, pregledana je u raznim dijelovima svijeta, a do danas je skupila oko 65 tisuća komentara. Neki promatrači bili su ozbiljno zabrinuti za sigurnost hrabrog snimatelja, dok su se neki i našalili.

Priznajte, da ste se našli u ovoj situaciji, sigurno vam ne bi bilo svejedno. Ovo je samo primjer koliko je priroda nepredvidiva i koliko je izvan čovjekove kontrole.

PHOTOS BY: Facebook Biokovo/Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.