bio_skme_forcesupreme-launch-renovation22-stilllife-face-duo-3614273501095_3614273475785_9-16

Snažna i učinkovita njega kože stvorena posebno za muškarce

GREEN_300_listici_sredina

Snaga algi

Njega muške kože odavno je zapostavljena tema i na tržištu je znatno manji broj proizvoda za njegu muške kože. Oni muškarci koji njeguju kožu imaju vrlo minimalističku skincare rutinu, što nije ni loše ako koriste djelotvorne proizvode. Jedan od njih je Force Supreme: Force Supreme Blue Serum protiv starenja…

Jeste li znali da je muška koža općenito deblja, ali osjetljivija od ženske? Zbog muških hormona muška je koža približno 10% deblja od ženske. Dok koža kod žena stari postupno, znakovi starenja na koži muškaraca pojavljuju se sporije, ali se zatim eksponencijalno povećaju. Nakon nastanka, ove promjene na koži postaju dublje i pojavljuju se brže. Budući da se muška koža razlikuje od ženske, baš kao i ponašanje, Biotherm Homme nastavlja s revolucionarnim istraživačkim pristupom kako bi muškarcima pružio njegu kože “po mjeri” zahvaljujući biotehnološkim aktivnim sastojcima koji poštuju biološka svojstva kože muškaraca i potpuno zadovoljavanju njezine potrebe.

Biotherm Homme s ponosom predstavlja novi proizvod koji čini prekretnicu u asortimanu Force Supreme: Force Supreme Blue Serum. Ova revolucionarna inovacija globalni je serum protiv starenja kože koji ispravlja pojavu vidljivih znakova starenja, uključujući bore i manjak čvrstoće, a sadrži jedinstveni spoj obnavljajućeg ekstrakta plavih algi i pro-retinola koji iznimno pridonosi obnovi površine kože i snažan je u borbi protiv starenja kože. Rezultat korištenja proizvoda je revitalizirana i nahranjena koža. Ovaj ekološki prihvatljiv serum spaja ta dva moćna sastojka, a rezultat je Blue Pro-Retinol, ekskluzivna kombinacija koja je posve usklađena s biološkim svojstvima kože muškaraca za jedinstvenu sinergiju u obnavljajućem djelovanju.

BLUE PRO-RETINOL: SNAŽNA KOMBINACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA U SINERGIJI EKSTRAKT PLAVIH ALGI

PRO-RETINOL: U SLUŽBI OBNOVE KOŽE

Novi Force Supreme Blue Serum zahvaljujući ekstraktu plavih algi povećava obnavljajuću snagu pro-retinola i stvara novu sinergijsku kombinaciju: Blue Pro-Retinol.
Zahvaljujući sinergijskom djelovanju na površini i prema dubini Blue Pro-Retinol pomaže kod obnove jedinstvene nevidljive znakove starenja koji nastaju na koži muškaraca.

EKSTRAKT PLAVIH ALGI

OBNAVLJAJUĆI UČINAK NA KOŽI

Plave su alge mikroalge bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima. Zbog velikog udjela aminokiselina i elemenata u tragovima plave alge imaju snažna kozmetička svojstva, kao što su očuvanje kolagenskih vlakana i restrukturiranje tkiva kože koja stari, što ih čini savršenima za izglađivanje bora. Plave alge pomiču granice učinkovitosti pro-retinola, s kojim djeluju u istinskoj sinergiji.

PRO-RETINOL

VRHUNSKO SREDSTVO ZA OBNOVU POVRŠINE KOŽE

Retinol, koji se prirodno nalazi u gornjim dijelovima kože, jedan je od najpoznatijih aktivnih sastojaka koji se upotrebljavaju protiv znakova starenja. Upotrebljava se za ubrzavanje obnove površinskih stanica kože i za povećanje glatkoće kože. Poznat je i po svojoj sposobnosti povećanja proizvodnje kolagena.
Pro-retinol stabilizirani je oblik retinola, pogodniji za upotrebu u formulama proizvoda za njegu kože. U nježnoj, ali učinkovitoj koncentraciji koja se upotrebljava u proizvodima marke Biotherm, pro-retinol pogodan je za brojne tipove kože te za dnevnu i noćnu upotrebu.

PROBIOTIČKA FRAKCIJA LIFE PLANKTONTM

LEGENDARNI SASTOJAK BRENDA BIOTHERM

Force Supreme Blue Serum sadrži probiotičku frakciju Life Plankton™, sastojak koji ćete pronaći samo u proizvodima brenda Biotherm. Ova biološka frakcija u biološkom je afinitetu s kožom. Zbog takve odlične usklađenosti s kožom, probiotička frakcija Life Plankton™ pomaže kod obnove stanica i jača kožnu barijeru.

EKOLOŠKA PRIHVATLJIVOST UZ PLAVE OBVEZE BRENDA BIOTHERM

Kao marka koja je nastala iz snage prirode i koja je posvećena stvaranju bolje budućnosti za oceane, Biotherm je osmislio formulu i ambalažu proizvoda Force Supreme Blue Serum tako da budu ekološki prihvatljive i da smanje ekološki otisak ovog proizvoda.

Proizvod je dostupan na Douglas.hr te u Douglas i Müller poslovnicama.

PHOTOS BY: Promo / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.