MTV-Pimp-My-Ride-2022-2

Sjećate li se serije Pimp My Ride? Vratila se nakon 15 godina i to u “zelenijem” izdanju

GREEN_300_listici_sredina

Serija želi da probudite majstora u sebi

MTV UK i eBay vratili su na male ekrane kultnu seriju o preradi automobila "Pimp My Ride". Voditeljica je britanska reperica Lady Leshurr, a nova šestodijelna serija premijeru je imala u petak 19. kolovoza.

eBay je najveće internetsko tržište za automobilske dijelove i dodatke u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje se svake sekunde prodaju automobilski dijelovi od više od 40.000 trgovaca, servira i automobilskih tvrtki. Za 2022., “Pimp My Ride” će vozačima istaknuti troškove i prednosti za okoliš koje ima kupnja “zelenih” dijelova iz eBayeva Certified Recycled Huba, unutar kojeg se nalazi opsežna ponuda recikliranih originalnih automobilskih dijelova.

Transformacije, koje radi auto servis sa sjedištem u Surreyju u Engleskoj, Wrench Studios, uključit će sve od restaurirane Volkswagen Bube iz 1966. do Mitsubishija GTO iz 1992. inspiriranog “Brzima i žestokima”. Gledatelji će vidjeti dovršene klasične restauracije uz ekstremne modifikacije, sa zvučnim sustavima i ekranima koji su svojevrsni zaštitni znak kultne serije.

Kako navodi eBay, oni nije mjesto rezervirano samo za profesionalce i entuzijaste automobila kao pouzdan izvor redovnih i rijetkih dijelova, već je i mjesto za sve veći broj amaterskih automehaničara koji odlučuju sami raditi na svojim automobilima.
Bilo da su motivirani troškovima, održivošću ili općom strašću prema motorima, studija eBaya od 1919 kupaca dijelova i pribora u Ujedinjenom Kraljevstvu ove je godine otkrila da ih 69 posto planira samostalno ugraditi te dijelove. Ovo prema studiji označava povećanje od više od 32 posto od 2015. godine. Partnerstvo s emisijom “Pimp My Ride” pruža platformu za povezivanje ovih entuzijastičnih mehaničara s inspiracijom koja im je potrebna, pokazujući da svatko može nabaviti i ugraditi dijelove za svoje automobile.

Wrench Studios vode dva brata koji su bili veliki obožavatelji originalne serije. “Odrasli smo gledajući “Pimp My Ride”. Obavljanje poslova na vlastitim automobilima ispred kuće ili u garaži je ono što nas je navelo na rad po narudžbi i modificiranje. Sve više i više ljudi sada sami obavljaju poslove na vozilima i, kao i mnogi od njih, koristimo eBay za nabavu dijelova, pa je bilo prirodno da se uključimo u novu seriju. Prošlo je 15 godina od posljednjeg emitiranja i mi ćemo se pobrinuti da opravda očekivanja”, rekao je Hamid Iqbal, izvršni direktor Wrench Studios.

Dr. Tony Tong, voditelj odjela za automobilsku industriju na eBayu u Velikoj Britaniji, rekao je: “S automobilskim dijelom koji se svake sekunde prodaje na tržištu, eBay pomaže milijunima vozača da poboljšaju svoja vozila svake godine. Zato nam je drago što smo partneri s MTV-jem na seriji “Pimp My Ride”, nadahnjujući novu generaciju DIY motornih entuzijasta da eksperimentiraju s isplativim i zelenijim dijelovima automobila.”

PHOTOS BY: MTV UK / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.