mollie-sivaram-yubCnXAA3H8-unsplash

Sir David Attenborough vraća se na Netflix, a najavljeno je još genijalnih dokumentaraca!

GREEN_300_listici_sredina

Morgan Freeman kao narator

Uzbudljiv period na Netflixu i to sve do 2025. godine kada je zakazana premijera zadnjeg nastavka dokumentarnih serija o životu na zemlji. Naime, ova streaming platforma najavila je čak šest projekata ekološke tematike, a glavne zvijezde naracije su David Attenborough i Morgan Freeman.

Ljubitelji dokumentaraca legendarnog Davida Attenborougha imaju razloga za sreću. Naime, ovih su dana iz streaming platforme Netflix potvrdili drugu sezonu serije “Naš planet” koju potpisuje ovaj 96-godišnji Britanac među nizom novih prirodoslovnih dokumentarnih naslova. Tako je popularni Netflix naručio premijeru čak šest novih nastavaka tijekom sljedećih godina od kojih bi zadnji trebao biti emitiran 2025. godine, a radi se o epizodi “Our water world”.

Već ovog studenog, korisnici Netflixa moći će pogledati epizodu “Naš svemir” za koju je predviđeno emitiranje 22. studenog, a narator je Oscarom nagrađeni glumac Morgan Freeman. U ovo nastavku korištena je revolucionarnu animacija za dramatiziranje nebeskih sila koje su stvorile naš sunčev sustav, dok će moderne kamere i CGI tehnologija približiti publiku nekim od najkarizmatičnijih životinja na Zemlji.

Morgan će također dati glas i seriji “Life On Our Planet“, koja bi trebala stići na Netflix . Serija od osam dijelova ispričat će priču o životnoj borbi za preživljavanje na Zemlji, koristeći tehnologiju i znanost za vraćanje u život davno izumrlih bića.

Sljedeće bi godine trebao biti lansiran i “Our Planet II” od tima nagrađenog Emmyjem koji stoji iza prve serije kao i serije “Planet Earth” uz naratora i svima omiljenog glasa Sir Davida, a istražit će kako i zašto životinje migriraju. Svakako uzbudljiv dokumentarni program u narednim godinama za sve prirodoslovce. 

PHOTOS BY: Guliver image, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.