252917469_1102868477195565_4685691359684948429_n

Sada se i vi možete odjenuti poput Carrie, Mirande i Charlotte, ali održivo!

GREEN_300_listici_sredina

Konačno možete zaviriti u njihov ormar

Ako ste obožavatelj serije "Seks i grad" i novog nastavka "I tek tako..." bit će vam drago čuti da sada možete pretresti ormare omiljenih likova, a da zbog toga neće patiti vaš novčanik niti planet.

Puno se toga promijenilo u svijetu “Seks i grada” sada kada je s emitiranjem počeo dugoiščekivani nastavak “I tek tako…”: Carrie i prijateljice su starije, Samanthe nema, a tu je i šokantan kraj prve epizode. Međutim, konstanta je ostala moda. Kostimografkinja nove serije Molly Rogers radila je s Patriciom Field kada je ona bila glavna kostimografkinja za “Seks i grad”, dok je konstimograf Danny Santiago radio s njima na oba “Seks i grad” filma. Bilo je za očekivati da će naglasak i u novoj seriji biti na stilu.

Baš poput glavne junakinje Carrie, kostimografi serije Rogers i Santiago često su za kostime koristili second-hand odjeću. Ljubav prema rabljenoj odjeći podigli su na potpuno novu razinu novom suradnjom s online shopping platformom thredUP specijaliziranu za second-hand kupovinu. Kupci tako mogu posjetiti thredUP.com/thecity kako bi pregledali tri različita “ormara” puna stotina rabljenih komada koje su ručno odabrali Rogers i Santiago – uključujući komade koje su nosili omiljeni likovi iz serije. thredUP će donirati 100% prihoda za “The Willie Garson Fund” u čast pokojnom glumcu Willieju Garsonu koji je glumio Carrieinog najboljeg prijatelja Stanforda Blatcha.

Sastavljen od oko 750 stilova različitih brendova, uključujući Marc Jacobs, Gucci i Nanushka, pregledavanje komada koje su izdvojili kostimografi gotovo je kao da gledate u ormar od Carrie Bradshaw. Rogers i Santiago tako su pripremili tri različita “virtualna ormara” inspirirana Carrie, Charlotte i Mirandom. Objasnili su da proces odabira odjeće za likove započinje s prikupljanjem informacija o likovima, pregledavanjem modnih časopisa i stranica poput Pinteresta. “Slično smo pristupili ovoj suradnji s thredUP-om razmišljajući o svakom posebnom stilu i onome što se nalazi u njihovom ormaru”, rekli su. No, Santiago u priopćenju navodi da nije riječ o kopiranju stila nekog specifičnog lika. “Radi se o tome da vas naš rad inspirira da identificirate svoj osobni stil. Vjerujem da bi moda trebala biti dostupna i zabavna svima i odražavati individualnost svake osobe, a to je upravo ono što se nadamo prenijeti ovom suradnjom. Ponosan sam što ove thredUP kolekcije prikazuju elegantan asortiman različitih cijena i veličina. I da, možete pronaći i second-hand Manolosice!”, rekao je.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.