241101202_916189835643679_1376809109495428606_n

Retro dvorište: Otvorena dvodnevna rasprodaja Uličnog ormara

GREEN_300_listici_sredina

Održiva moda u centru glavnog grada

Poznati vintage, retro i second hand dućan Ulični ormar u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici otvorio je svoje dvorište na dva dana ne bi li svim zainteresiranima ponudio svoj asortiman odjeće i modnih dodataka po povoljnijim cijenama. Pravi je trenutak za udahnuti novi sjaj retro komadima.

Jedan od najpoznatijih i najšarenijih zagrebačkih vintage, retro i second hand dućana Ulični ormar ovog vikenda otvara vrata svojeg dvorišta kako bi svim zainteresiranima ponudili komade odjeće po pristupačnim cijenama. Dvorišna rasprodaja Uličnog ormara u Jurišićevoj ulici započela je danas 3. rujna i traje sve do subote 4. rujna do 18 sati. “Na dvorišnoj rasprodaji možete naći jesenske i zimske vintage komade odjeće i asesoara.Od kaputa, vesti, haljina do šešira i torbica”, otkrili su nam iz Uličnog ormara kojima je ovo 12. po redu dvorišna rasprodaja, a kako nam kažu, ovakve rasprodaje u njihovom simpatičnom dvorištu održavaju se dvaput godišnje kada temperature i vremenski uvjeti omogućavaju druženje na otvorenom. “Također, tijekom dvorišne rasprodaje, i u dućanu je sve sniženo 30 posto”, ističu iz Uličnog ormara.

Ono što će mnoge zanimati je cijena. “Cijene su u grupama od 30kn, 50kn,70kn i pokoji skuplji komad od 100 i 150kn”, kažu nam. Ovo je idealna prilika za obnoviti svoj ormar komadima vintage odjeće koja ne samo što je znatno kvalitetnija od one što ju možemo pronaći u dućanima brze mode, već ćete time što ćete kupljenim predmetima udahnuti novi sjaj učiniti nešto dobro i za okoliš, a s time se slažu i u Uličnom ormaru. “Ovo je primjer kako moda može biti cirkularna i time održiva i nadamo se da će takvih dućana biti sve više”, zaključuju. Do najšik dvorišta ovog vikenda u centru Zagreba možete prošeteti danas do 20 sati i sutra od 10 do 18 sati.

 

 

PHOTOS BY: Ulični ormar / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.