IMG_3494 (1)

Recept za kuglof s kokosovim šlagom i karameliziranim jabukama

GREEN_300_listici_sredina

Nešto drugačiji recept

Pod motom "Okusi prirodu, odaberi zdravlje" hrvatski brend Letifico ovih blagdana inspirira nas sa zdravim gastro kreativnim delicijama

Kreativna gastro kampanja Letifica u suradnji s blogerima donosi na naš stol omiljena blagdanska jela u zdravijim varijantama. Inspirirati i počasiti se ovim gastro delicijama slobodno možemo i nakon blagdana bez grižnje savjesti jer sva jela su prirodna i u službi zdravlja. Moglo bi se reći lajtmotiv cijele 2020. godine koja nas svakako podsjeća da je bitno čuvati i održavati zdravlje jer je to najvrijednije što imamo. Važno je istaknuti kako su Letificovu gastro blagdansku kampanju omogućili razni kreativci pa su za recepte “krivi” blogeri Matei (plantbasedfulloftaste), Dubravka Bojić (dudabojic), Marina (brekalicious), Iva (culinarypostcards) i Marija (makeithealthylife), a tu su i neki od Letificovih “starijih” blogera koji su uskočili sa svojim prošlogodišnjim receptima poput Renata Mavrić (nutribalans.hr), Olja Brkljač (Oljas_Kitchen) i Nina Mrvica (bake_me_by_nina). Za zdravije varijante blagdanskih jela svakako posjetite Letificov Instagram profil, a mi vam niže donosimo recept za kuglof s kokosovim šlagom i karameliziranim jabukama koji je pripremila Marija s bloga Make it Healthy.

PHOTOS BY: Letifico, Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.