Tech Garden od sada i na Zagreb Design Weeku

GREEN_300_listici_sredina

Zeleni zidovi su hit

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Koncept zelenih zidova sve je popularniji dio interijera, pa nije neobično da se upravo brand Tech Garden kroz svoj inovativan pristup zelenoj dekorativi interijera predstavlja na ovosezonskom Zagreb Design Weeku

Uz sve moguće propisane mjere zaštite, dočekao nas je još jedan Zagreb Design Week. Specijalno izdanje tjedna dizajna i ove se godine održava u Tehničkom muzeju, a uz predstavljanje mladih dizajnera i interdisciplinarnih umjetnika, kao zanimljiv koncept se istaknuo pult Tech Garden. Ovaj moderan pristup hortikulturi, montaži biljaka i krajobraznoj arhitekturi dobio je svoje počasno mjesto na 20. izdanju Zagreb Design Weeka i još jednom pokazao koliko je flora bitna za održavanje zdrave zajednice.

Na Zagreb Design Weeku uz slogan #NewNormal, predstavio se Tech Garden, uz zidne obloge od prirodnih stabiliziranih mahovina i bilja te vrhunski prateći program. Sve od prirodnih i recikliranih materijala, kako bi se približili novom mindsetu.

Svi posjetitelji koji se posjete Tech Garden, imat će prilike iskoristiti izvrsne sajamske popuste, 30 dana od početka sajma. Uz to, svi koji svoj dom žele ukrasiti nekim dekorativnim biljčicama i sličnim asortimanom, moći će ih kupiti u direktnoj maloprodaji na izložbenom prostoru. Sve vas koji ne znate kako pretvoriti balkon, vrt ili neki drugi kutak u pravu malu “zelenu oazu” Tech Garden poziva da dođete po stručne i besplatne savjete u subotu 05.09. od 11 do 17h!

PHOTOS BY: Tech Garden / Sva prava pridržana

Nemoj pozeleniti, jer je stigao još jedan mail.

Prijavi se na ovaj newsletter i okreni novi list! 

Vezani članci

Više sa Green.hr

Ovom odlukom IKEA želi nadahnuti kupce koji često koriste baterije da prijeđu na punjive.
Prvi Festival zdravlja održava se 3. listopada u Maksimiru.
Posljednjih 7 godina brend ALDO ulaže napore u stvaranje proizvoda koji nisu štetni za okoliš
Zalažu se za povećanje svjetske zajednice ljudi zainteresiranih za održiv način života i odgovorna putovanja.

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2020 © Sva prava pridržana GREEN.HR
cookies

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti