Zazelenite sve oko sebe! Ključni savjeti kako svoj dom učiniti malom zelenom oazom!

GREEN_300_listici_sredina

Zeleni zid ili prekrasni obiteljski vrt?

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Urbano vrtlarstvo, hortikultura i vrtna arhitektura odavno su nadišle granice staromodnih ružičnjaka i lijepo pokošene zelene tratine. Hortiart se već 10 godina bavi projektiranjem, izvođenjem i održavanjem privatnih i poslovnih vrtova i parkova.

Nenametljivo i na savršenoj lokaciji, u Zvonimirovoj 24, smješten je prodajno – izložbeni prostor Hortiart Home, raj za biljkoljupce. Više od desetljeća proučavanja urbana vrtne arhitekture, projektiranje, izvođenje i održavanje poslovnih i privatnih vrtova i parkova stoji u životopisu Tonka Katovića, pa nije neobično da je Hortiart svoje usluge pružio nekima od najpoznatijih domaćih klijenata. Zeleni prostori i vrtovi vila na Krku i Mljetu, fontana hotela Westin, izvedbe vrtnih jezeraca dječjeg vrtića u Jastrebarskom i Doma za rehabilitaciju u Vinkovicima samo su neke od njihovih uspješnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hortiart (@hortiart) on

Specifičnost Hortiart projekata je što s jednakom pažnjom izvode projektiranje vrtova, kao i vodenih elemenata. Pripremni radovi započinju dopremom plodne zemlje te niveliranjem terena, stazice se popločavaju prirodnim materijalima, podizanje travnjaka se može izvršiti uz pomoć sijanja li postavljanja gotovih travnatih tepiha. Također, u usluge Hortiarta ulazi i rasvjeta, kako bi vrt noću izgledao još araktivnije. Zatim su tu vodeni elementi poput izrade fontana,vrtnih jezeraca, potoka i izvorišta, te navodnjavanje kojim se vrši automatski sustav navodnjavanja kišenjem ili kap po kap. Spektakularno izgledaju krovni vrtovi koji se projektiraju i izvode uz pomoć ekstenzivnih i intenzivnih krovnih vrtova te vrlo trendovski vertikalni vrtovi i žive slike, koje Hortiart projektira u suradnji s nizozemskom tvrtkom Mobilane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hortiart (@hortiart) on

Uz fascinantne stvari koje se događaju na terenu, Hortiart Home nudi pravi doživalj u svom prodajnom prostoru. Djeluje kao konceptualna trgovina, pa u Hortiartu možete pronaći proizvode domaćih brandova Shamai Grin, Kut na Kvadrat, Mondum i Utopia, te svjetski poznati brand teglica Pottery Pots. U svakom slučaju, ulaskom u prostorije Hortiart Homea nećete ostati ravnodušni!

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Nemoj pozeleniti, jer je stigao još jedan mail.

Prijavi se na ovaj newsletter i okreni novi list! 

Vezani članci

Više sa Green.hr

L’ADRIA svojim djelovanjem želi potvrditi status društveno odgovornog brenda s jasnom green filozofijom.
EBRD je ovaj program pokrenuo 2016. godine na razdoblje od 5 godina.
Istraživanje otkriva da ljudi silno žele zdraviji i održiviji život.

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2020 © Sva prava pridržana GREEN.HR
cookies

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti