277850405_305149458399536_2243451747559296894_n

Pronašli smo odlične dodatke za ugodniji početak proljetne sezone za sve biljkoljupce!

GREEN_300_listici_sredina

Sve što vam treba za zdrave i sretne biljke

Ako ste ljubitelj biljaka, sigurno ste se pitali kako olakšati proljetne radove u svom urbanom vrtu. Srećom, pronašli smo pet dodataka koji će vam pomoći u tome. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni "plant parent", zahvaljujući ovim dodacima vrtlarenje će vam postati najomiljenija aktivnost u nadolazećim toplijim danima.

Za sve ljubitelje biljaka i proljeća pronašli smo pet dodataka koji će olakšati proljetne radove u vašoj urbanoj džungli. Bez obzira jeste li početnik i ne znate puno o održavanju biljaka na životu ili iste iskusni plant parent ovi dodaci iz BILJKE.PLANTS će vaše vrtlarsko iskustvo učiniti zabavnijim i ugodnijim.

Infuzija

Hit dodatak za zalijevanje je ova infuzija za biljke. Ukoliko niste dobri s procjenom kada i koliko zaliti svoju biljke samo ju spojite na infuziju koja će periodično ispuštati vodu u zemlju. Infuzija je odličan dodatak za zalijevanje biljaka tijekom vrućih ljetnih dana kada su potrebe za vodom veće.

Vrtlarski unisex kombinezon

Proljeće i sunce pozivaju za ispijanje kave u parku. Unisex kombinezon boje zemlje možete iskoristiti kao odličan komad za šetnju špicom. No, obzirom na kvalitetu materijala kombinezon je stvoren za vrtlarenje i proljetno presađivanje biljaka u vrtu.

Plant trap

Ako želite biljke koje će brzo rasti te biti zdrave i sjajne, preporuka je da ih presadite svakog proljeća. Kako biste zaštitili svoj interijer od zemlje iskoristite ovaj “plant trap” tj. podlogu za presađivanje biljaka i uredno presadite zelene ljubimce.

Kornet

Kornet za zalijevanje predstava prirodnu metodu za zalijevanje sobnih biljaka. Terakotna teglica u obliku korneta pohranjuje vodu i opušta vlagu u zemlju kada se zemlja blago suši. Ovaj prirodni način za zalijevanje spas je za sve vas koji često putujete te ne znate pravilno zalijevati biljke. Kornet produžava životni vijek biljaka jer pravilno regulira metodu zalijevanja.

Dodatke možete kupiti u plant shopu BILJKE.PLANTS na Ilici 74 u Zagrebu ili na web shopu www.biljkeplants.com.

PHOTOS BY: Biljke.Plants / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.