2

Pronašli smo najslađe božićne lampice kojima nećete moći odoljeti

GREEN_300_listici_sredina

Idealan poklon za ljubitelja biljaka

Terariji domaćeg brenda BILJKE.PLANTS, za kojim su poludjeli apsolutno svi, dobili su novu funkciju i to kao mini lampice.

Terarij dizajnerica Ana Hrgovčić u sklopu svog brenda BILJKE.PLANTS predstavila je terarij lampice kao ultimativnu božićnu dekoraciju. Terarij lampice stvaraju pravu “feels like home” atmosfera i svijetle toplim žutim svijetom. Osim toga, lampice su neodoljivo fotogenične i osvajaju na prvi pogled.

Ove jedinstvene lampice su dugačke dva metra te sadrže sveukupno čak 20 terarija. Svaka staklenka nudi dom zelenoj polarnoj mahovini, a s obzirom na to da je mahovina stabilizirana, ne morate ju baš nikada zalijevati, a nije joj ni potrebna svjetlost. Osim što će ovih blagdana biti poseban detalj vašeg doma, lampice možete u svom domu držati tijekom cijele godine.

Terarij lampice idealne su za sve one koji traže poklon sitnicu za kolege s posla ili ekipu s faksa, a BILJKE.PLANTS imaju u ponudi i pojedinačne mini terarije i to u 3 veličine. Lampice možete pronaći na www.biljkeplants.com ili na Instagramu i Facebooku.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.