biljni_postpartum_kit

Prirodni postpartum kit by Biljkoljupka – savršen božićni poklon za sve novopečene mame

GREEN_300_listici_sredina

Za sve nature loving mame

Prosinac je vrijeme darivanja kada nestrpljivi mali prstići jedva čekaju otvoriti svoje poklone ispod bora. Upravo najviše poklona Djed Božićnjak ostavlja djeci. Ove godine je Biljkoljupka odlučila preuzeti ulogu Bake Mraz i svim novopečenim mama ispod bora pokloniti posve prirodni Biljni postpartum kit.

Nije rijetkost da nove mame, ali i njezini najbliži, poklonima obasipaju novorođenče. Dolaskom djeteta život se mijenja, a u tom vrtlogu obveza, emocija i hormona, često majke padaju u drugi plan. No, posebno nakon porođaja majkama je potrebna posebna briga i njega.

Martina Tuta, klinička fitoterapeutkinja koja stoji iza brenda Biljkoljupka, pretežito djeluje na području ženskog reproduktivnog zdravlja. Kroz svoj rad sa ženama, ali i kroz vlastito iskustvo, shvatila je što treba novim mamama. 

“I dok se tijekom trudnoće svi brinu kako bi trudnici ugodili (što je super, da se ne shvati krivo), kada žena rodi, sva pozornost odlazi na bebu, nitko ne pita ‘Mama, kako si?’, već kako je bebica. A upravo je to period kada je ženi potrebna najveća podrška sa svih strana. Riječ je o periodu transformacije u ulogu majke, jednom od najvažnijih u životu žene. S obzirom na to da znam koliko puno priroda može dati i pružiti psihofizičku podršku u tom periodu, osmislila sam Biljni postpartum kit, prvi takve vrste na našem tržištu, namijenjen svakoj nature loving mami da što lakše preživi prve mjesece postpartuma”, objašnjava Martina. 

Što sve sadrži Biljni postpartum kit?

Svaki postpartum kit osmišljen je tako da ga mogu sigurno konzumirati i dojilje, a sadrži sve ono sto ženi treba kako bi se oporavila od poroda i bila spremna na izazove koje majčinstvo nosi sa sobom. Tako se u kitu nalaze tinkture valerijane koja opušta mišiće i povoljno djeluje na sindrome baby bluesa, tinktura lista koprive kojom se vraća energija i vitalnost žene te tinktura vrkute kojom osnažujemo maternicu te je potpomažemo vratiti u “početnu poziciju”.

“Tu je i moj omiljeni balzam za intimnu njegu Vulvalicious kojim pomažemo oporavku intimnih dijelova tijela nakon poroda, osobito ako je žena prošla kroz epiziotomiju, pati od hemoroida ili je imala carski rez. Odlično će poslužiti i protiv različitih infekcija te kao lubrikant”, ističe Martina. 

Biljkoljupkin postpartum kit sadrži i Postpartum Yoni Steam Blend. U pitanju je ručno brana i rađena čajna mješavina za vaginalno naparavanje koje pruža jedan divan self-help ritual kod rodilja. Vaginalno naparavanje ubrzava zacjeljivanje nakon poroda, pomaže  kod hemoroida, probuđuje uspavali libido i ubrzava oporavak maternice i zdjeličnog dna. Možda najvažnije od svega, ritual yoni steaminga (vaginalnog naparavanja) pomoći će novopečenoj mami da se vrati u svoje tijelo, da se opusti, prepusti i barem nakratko odluta u neki svoj svijet…”, pojašnjava Martina. 

Za kraj u kit se nalazi i smudge stick, odnosno štapić od ljekovitog mediteranskog bilja za kađenje dječje sobice. Svi proizvodi su posloženi u eko neseser, a paket dolazi s poklonom iznenađenja koji se mijenja ovisno o godišnjem dobu. 

Kako biste ovaj poklon učinili uistinu osobnim, postpartum kit dolazi i s personaliziranom posvetom napisanom na prirodnom papiru izrađenom od brenda Lana i konoplje. Biljkoljupkin postpartum kit sadrži samo 100% prirodne proizvode za oporavak nakon poroda, kako tijela tako i duha. Ovaj savršeni božićni poklon izmamit će osmijeh na lice svakoj novopečenoj mami i ono najvažnije – bit će joj potpora u periodu kada joj ona najviše treba. 

PHOTOS BY: Promo / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.