kira-auf-der-heide-IPx7J1n_xUc-unsplash

Primarkova genijalna ideja štedi novac i brine o okolišu

Reuse koncept u punom sjaju

Prepoznatljive smeđe vrećice dobile su makeover i mogu se koristiti kao papir za zamatanje božićnih poklona

Primark je jedan od omiljenih dućana brojnih Hrvata, iako se najbliži nalaze u Ljubljani i u Grazu. Voljen je zbog trendy komada po pristupačnim cijenama pa je shopping u Primarku nezaobilazna točka gotovo svakog putovanja. Kada znamo i da iznova vodi brigu o očuvanju okoliša, volimo ga još više.

Smeđe papirnate vrećice, koje su već postale zaštitni znak ovog lanca trgovina, dobile su novo, svečanije ruho. Vrećica je u duhu Božića redizajnirana s crvenim prugama i nakon što u njoj kući donesete nove odjevne predmete, možete ju koristiti kao papir za zamatanje poklona.

“Dali smo našim vrećicama blagdanski makeover. S prugama koje nalikuju na candy cane lizalice, savršeni su papir za zamatanje. Vrećicu samo trebate izrezati da odgovara vašim darovima. Ako ste spretni, možete s njom napraviti i božićne ukrase”, rekla je Primarkova modna urednica, Jody Spragg.

Nakon korištenja, papir za zamatanje može se reciklirati. Ako ste jedni od onih što uspijevaju pažljivo otvoriti poklone bez da poderete papir, možete ga upotrijebiti i sljedeće godine. Primarkove božićne vrećice bit će dostupne tijekom blagdanskog razdoblja. Napravljene su od 100% recikliranog papira što rezultira smanjenjem količine otpada kojeg bude puno više tijekom božićnih praznika. Iako im je kiša najveći neprijatelj, ekološki su itekako prihvatljive.

PHOTOS BY: Primark, Press, Unsplash, Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.