1200x1200Generark-49copy_b3108a7f-7f1e-4adb-8c66-28f6070cce29_5000x

Prijenosni solarni generator idealan kada vam nestane struje, a može puniti električna vozila i još mnogo toga

GREEN_300_listici_sredina

Dobro je imati plan B

Kada nestane struje, neki od nas imaju samo napola napunjeni powerbank kako bi nam telefoni bili u pogonu barem još par sati. Ova tvrtka se nada da nestanak struje u vašem domu više neće biti problem, sa svojim elegantnim, prijenosnim i tihim solarnim generatorom koji može održavati vaše kućanske aparate napajanim i do tjedan dana.

Svi smo osjetili taj osjećaj panike kada nestane struje: u kući se zamrači, vaš telefon ima samo 3% baterije, a večera je prestala krčkati u štednjaku. Ako nas je globalna pandemija nečemu naučila, to je da je ključna priprema za hitne slučajeve i neočekivane situacije.
Generark, koji je lansirao svoj HomePower 2 na Kickstarteru, rezervni je generator namijenjen za hitne situacije. Ovaj solarni toranj daje vam bezbroj načina za povezivanje, uključujući spajanje uređaja napajanih izmjeničnom strujom (110 volti) i raznih istosmjernih izlaza, uključujući USB-A, USB-C i utičnicu za automobil. Punjenje se događa automatskim adapterom, solarnim panelom ili uključivanjem u zid. A u slučaju da ste sada pomislili, “Da, sretno sa zidnim napajanjem ako je nestalo struje”, uređaj će pohranjivati energiju do godinu dana, što znači da ste uvijek pripremljeni.

Generark tvrdi da će vam njegov HomePower 2 dati dovoljno energije da izdržite sedam dana i da može podnijeti kućanske aparate i potrošačku tehnologiju – plus važne medicinske uređaje, električne alate i još mnogo toga. Zanimljivo je da Generark također može napuniti vaš električni automobil.


Ulaganjem u ovaj sustav rezervnog napajanja za hitne slučajeve dobivate Generark solarni generator i također uključuje prijenosne solarne panele. Tvrtka tvrdi da SolarPower 2 nudi 50% veću učinkovitost pretvorbe solarne energije od tradicionalnih solarnih panela, omogućujući vam da iskoristite i pretvorite sunčeve zrake u kraćem vremenu. Uparen s rezervnom baterijskom elektranom HomePower 2, imate mogućnost napajanja širokog spektra kućanskih aparata i uređaja. Iako je uvijek dobro biti spreman u hitnim slučajevima, ovaj uređaj također ima mnogo potencijala za “off grid” način života i kampiranje. Možete napajati kućni ured uključujući prijenosno računalo i printer ili ga koristiti za spajanje aparata za kavu, tostera ili malog prijenosnog grijača za najudobnije kampiranje.

PHOTOS BY: Generark / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.