gggggg

Pretvorite staru automobilsku gumu u krevetić za psa ili mačku

Jedinstveno i još bitnije, eco-friendly

Mnogo se različitih stvari može napraviti od starih recikliranih guma. Osim što na taj način možete osvježiti svoj prostor neobičnim i zanimljivim komadima, istodobno reciklirate stare stvari i na taj način brinete za okoliš.

Naravno, mnogo je lakše otići u trgovinu za kućne ljubimce i tamo kupiti presladak krevetić za vašeg psa ili mačku. Ipak, u moru originalnih i zanimljivih proizvoda koje možete kupiti, bolje je stvoriti malo remek-djelo vlastitim rukama što je i dobra ušteda i odlična zelena inicijativa.

Za početak je potrebno očistiti gumu, jer boja se neće primiti na prljavštinu i prašinu. Istrljajte ju četkom, dobro isperite i ostavite da se osuši. Kada je guma potpuno suha, postavite je uspravno i obojite sprejom, držeći bocu 20-ak centimetara udaljenu od gume. Nakon nanošenja prvog sloja boje, pustite da se osuši i nanesite drugi sloj, a kad se finalno guma osuši, spremna je za daljnju obradu.

Postavite gumu na željeno mjesto, stavite unutra jastučić ili drugu prostirku i krevet za vašeg kućnog ljubimca je gotov.

Želite li biti još malo kreativniji, na gumu možete pričvrsiti drvene noge. Možete se igrati cijelim spektrom boja ako vam crna djeluje nezanimljivo.

Gume su idealne za ukrašavanje vrta i okućnice, a sve što trebate napraviti je napuniti ih zemljom i zasaditi biljke.

Njegujete li starinski, shabby chic stil ili ste pak ljubitelj minimalizma, gume će se dobro snaći u svakom prostoru.

Izrađivati ​​rukotvorine od materijala koji se više nisu koristili i koji su odbačeni, odličan su način da oplemenite svoj prostor neobičnim i zanimljivim komadima, a i pokazati da brinete za okoliš. Stvarajući od odbačenih materijala i vodeći se reuse načinom života, radite veliki korak ka zelenijem lifestyleu.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.