Povodom zatvaranja rasadnika, evo gdje možete pronaći biljke po odličnim cijenama

GREEN_300_listici_sredina

Kvalitetne biljke domaćeg uzgoja

Ako ste u potrazi za ukrasnim grmljem i drugim biljkama ne bi li njima osvježili i ukrasili vaše okućnice, onda je prava lokacija za vas Rasadnik Jankomir u Zagrebu. Naime, povodom zatvaranja ovog rasadnika ukrasno grmlje razne vrste iz njihovog uzgoja na popustu je 30 posto. Požurite!

Iako nam vrijeme ovog proljeća baš i ne ide na ruku, sadnja cvijeća i uređivanje okućnica već je naveliko krenulo. Vrtni centar “Zrinjevac” u Zagrebu nudi odlične sadnice iz vlastitog uzgoja, a kako smo otkrili, ovih dana u Rasadniku Jankomir imaju i odličnu proljetnu akciju na ukrasno grmlje iz vlastitog uzgoja.

Naime, rasadnik na ovoj lokaciji se zatvara pa na 30 posto popusta možete pronaći sve ono što vam treba da i vaša okućnica dočeka sunčanije dane u punom sjaju. U ponudi možete pronaći hortenzije, lonicere, dojcije, suručice, ljetni jorgovan, pirokante i ostalo grmlje koji sami uzgajaju.

“Radi se o vrlo kvalitetnim biljkama koje su sada na rasprodaji jer se ovaj rasadnik zatvara, a akcija traje dok se sve ne proda”, otkrila nam je u razgovoru jedna od djelatnica rasadnika na Jankomiru. Požurite po svoje zelene ljubimce. Radno vrijeme Rasadnika Jankomir je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 15:00 sati.

PHOTOS BY: Unsplash, Pinterest / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.