Posjetite Zrno Eko Imanje i educirajte se o izvornosti hrane ekološkog uzgoja

GREEN_300_listici_sredina

Ideja za zeleni dnevni izlet

Doživjeti ukusnu, organsku domaću hranu pravo je iskustvo, a najbolji dokaz za to je Zrno Eko Imanje, koje priča tradicionalnu priču o prirodnom uzgoju

Nastalo još 1995. godine i nagrađeno Eko-oskarom za zaštitu okoliša u poljoprivredi i šumarstvu, Zrno eko imanje nadišlo je okvire sličnih poljoprivrednih imanja i u međuvremenu postalo istinski brend. Na plodnoj zemlji ovog imanja pronaći ćete razne domaće vrste povrća, što izvornog okusa kao povrća iz bakinog vrta (celer, blitva, mrkva, kelj…), što namirnica koje su se popularizirale u novije vrijeme, poput hokaido i butternut tikve, azijskog miksa, rikule i sličnog. Smješteno 55 kilometara istočno od Zagreba, u malom selu Habjanovcu, Zrno Eko Imanje raj je koji se smjestio na 20 hektara površine. Okruženi samo šumom, na ovom ćete imanju uživati u pogledu na mnoštva namirnica u svom punom sjaju, bez umjetnih gnojiva i pesticida.  Pod eko certifikatom Biotechnicona više od 10 godina, Zrno eko imanje uzgaja brojne kulture te svojim originalnim proizvodima pruža publici potpuno nove doživljaje kvalitete i okus.

Ekološko voće i povrće, žitarice i ostale sirovine s potpisom Zrno branda toliko su se utkale u svaku poru zdravog života, da vlasnicima nije preostalo ništa drugo nego omogućiti posjetiteljima i svim zainteresiranima da dođu i posjete imanje. Iskoristite jedinstvenu priliku i upoznajte sebe i svoju obitelj sa Zrno eko imanjem i osnovnim načelima ekološke poljoprivrede. Provedite ugodan dan u šetnji na čistoj zemlji i svježem zraku i uživajte u u ekološkom, cjelovitom, veganskom i mirisnom ručku. Nakon toga, priuštite si ekološko voće i povrće po povoljnim cijenama. Brand Zrno djeluje u suradnji s edukacijskim institutom Markonova, preko kojih se možete naručiti na izlet.

Svi Zrno proizvodi dostupni su i u bio&bio trgovinama, a posebna jela dostupna su i u Zrno bio bistrou. U svojoj ponudi imaju ekološke namirnice dostavljene svakog jutra s imanja. Najsvježije povrće, neodoljivi tofu i najbolji seitan uz ukusni topli beskvasni kruh iz Zrno pekarnice, dolaze u kuhinju Zrno bio bara, te kako bi na kraju završili na vašim stolovima, u jelima i srcima. Iskustvo i vještina kuhara, posebna pažnja kojom se jela spravljaju te receptura po prilagođenim pravilima njeguje kriterije makrobiotike,  a sve u skladu s veganskim načelima.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.