6ad80eb2a4a5c7f2b928

U pop up formatu se vraća omiljeni Art Park. Znamo koja je nova lokacija

GREEN_300_listici_sredina

Piknik za sve uzraste

Cijeli je event zapravo svojevrsni teaser za veliki FRüHSTüCK koji će se desiti u sklopu Brunchy eventa 1. srpnja u parku Ribnjak.

Omiljeno zagrebačko ljetno okupljalište Art Park idućeg vikenda ponovno izlazi na zelenu površinu, no ovoga puta u pop up formatu, i to na jednoj sasvim novoj lokaciji – na Branimircu.

Udružili su snage s gastro-glazbenim konceptom FRüHSTüCK te 10. Lipnja otvaraju ljetnu sezonu druženja na otvorenom “na jednoj potpuno novoj lokaciji za druženja”.

Pod imenom “Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja”, FRüHSTüCK će se smjestiti na tek posađenu travu Branimirove tržnice.

Glazba i hrana

“Provedite s nama sunčanu subotu kušajući fine doručke koje vam priprema Munchy – hungry beast. Povedite klince i četveronožne prijatelje. Ponesite kremu za sunčanje, dekice, igračke, ležaljke i suncobrane jer radimo veliki piknik”, pozvali su.

Za glazbu će kroz dan biti zaduženi Mića, phillipe i Oberan, a nakon FRüHSTüCKa koji završava u 18h, slijede Jogurt i phillipe te puštaju glazbu sve do ponoći.

Nedjelja 11. lipnja rezervirana je za Pink Buvljak i Glazbenu Kuhinju.

Cijeli je event zapravo svojevrsni teaser za veliki FRüHSTüCK koji će se desiti u sklopu Brunchy eventa 1. srpnja u parku Ribnjak.

PHOTOS BY: Art park, Ernest Mazarekić / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.