Pogledajte predivnu jesensku kampanju brenda Lunilou

GREEN_300_listici_sredina

Sustainable odjeća kao sve važniji dio garderobe djece i odraslih

Najuspješniji hrvatski dječji brend lunilou u bajkovitoj eco friendly kampanji koju potpisuje Sanja Jagatić

Sve popularniji brend odjeće za djecu i odrasle lunilou nas ne prestaje oduševljavati svojim kolekcijama. Kao da svakog puta iznova pronađu put do svojih kupaca prepoznatljivim minimalističkim dizajnom i misijom koja brine za vas i okoliš. Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što stvaraju sestre Ivana Čirjak i Izabel Kovačić, začetnice ovog brenda koji već petu godinu zaredom uspješno objedinjuje udobnost i stilsku prepoznatljivost u jedinstveni lunilou. Svaka nova kolekcija i svaka nova kampanja pričaju jednu novu estetski dorađenu priču, ispričanu do najsitnijih detalja! “Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa.” objasnila je suvlasnica Ivana Čirjak.

Nova jesenska kampanja snimljena je u čarobnom ambijentu kuće u centru Zagreba koja je poslužila kao idealna kulisa za razigrane male modele, one koji su dali dašak radoznalosti i radosti novoj lunilou kampanji. “Najkvalitetniji 100% organski pamuk jedini je materijal u kojem možemo zamisliti bezbrižnu i najudobniju jesen za naše najmanje. Upravo zato smo izabrali taj materijal za gotovo sve proizvode iz naše najnovije kolekcije. Kao i u svakoj kolekciji do sad održivost nam je bila glavna misija i vizija te su naši komadi s razlogom u neutralnim bojama bez previše uzoraka kako bi olakšali nasljeđivanje odjeće s generacije na generaciju. Upravo kvalitetom materijala možemo garantirati dugovječnost naših proizvoda koji i nakon mnogobrojnih pranja ostaju isti kao novi.” rekla je Izabel Kovačić.

Nova kolekcija za jesen i zimu donosi modele majica, tajica, trenirki i košulja za djevojčice i dječake. Svi komadi izrađeni su od 100% organskog pamuka i muslina pa pružaju iznimno ugodan osjećaj nošenja te nesputanost koja je u igri naših mališana jedna od najvažnijih značajki. Ova, najkonkretnija do sada, kolekcija napravila je još jedan korak prema pravome eco friendly brendu i poslovanju u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti svim ljubiteljima lunilou dizajna. Kolekcija je već dostupna na lunilou stranici, a uskoro će se moći vidjeti u novom lunilou showroomu u samom centru Zagreba.

PHOTOS BY: Sanja Jagatić / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.