shuz.bagz 8

Platnene vrećice koje će oduševiti ljubitelje dobre kapljice

Da ne dođete praznih ruku...

Vrećice su izrađene od eko materijala, ručno šivane i oslikane, a mogu se potpuno personalizirati i prilagoditi željama kupca.

Osim što volimo primiti darove, volimo ih vidjeti lijepo zamotane. Brižno zamotani pokloni oduševe nas prije nego što uopće vidimo što se ispod papire nalazi, ali ta radost otvaranja poklona traje svega nekoliko sekundi. Kada potrgamo papir da vidimo što su nam voljeni poklonili, iza nas ostaje otpad. Osim ukrasnog papira, poklone zamatamo i u celofan, na njih stavljamo mašnice, šljokice ili ih stavljamo u ukrasne vrećice. Drugim riječima, bespotrebno stvaramo veliku količinu smeća. Međutim, ne mora tako biti. Postoji bezbroj načina kako zamotati darove, a ove godine sve je popularnije zamatanje u tkaninu. Na to je mislio i domaći brend Shuz. te proizveo platnene vrećice za vino.

“U ovih nama velikih 10 godina kroz naš brend Shuz. stvarale smo tenisice i narukvice koje su proputovale svijeta, udale i nasmijale, između ostaloga, stotine mladenki, kuma i djeveruša, prijateljica… Naši proizvodi su, možemo reći, uvijek bili simbol iskrene nježnosti, prijateljstva i topline, a upravo to smo utkale i u najnoviji proizvod – naše ručno oslikane vrećice za vina”, pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i kreativke koje stoje iza već etabliranog hrvatskog dizajnerskog brenda Shuz.

Platnene vrećice za vino, Wine bagz., su od eko materijala, ručno šivane i oslikane. Svaka vrećica brenda Shuz. je drugačija, a mogu se potpuno personalizirati i prilagoditi željama kupca. “Cijela ova naša ideja počela je još lani tijekom zagrebačkog Adventa. Tada smo izradile naše prve oslikane vrećice. Kupci su ih prepoznali i odlično prihvatili te smo ove godine odlučile napraviti pravu malu manufakturu i izrađivale ih cijele godine s motivima i natpisima za razne svečane prilike, slavlja i zahvale. Tako je jedna od najpopularnijih natpisa na vrećici “Da ne dođem praznih ruku”, pričaju Maja i Ljudmila.

Za ove blagdane kreirale su posebnu ediciju Wine bagz. s motivom orašara, no svaka vrećica za koju se klijent odluči bit će oslikana motivom po njegovoj želji. Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu ili Instagram stranici.

PHOTOS BY: Shuz,, Press, Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.