258698742_295418505926145_6595265437903544725_n

Personalizirani dnevnici savršeni za zapisivanje vaših kreativnih misli, životnih ciljeva i odličnih ideja!

GREEN_300_listici_sredina

Izrađeni od 100% recikliranog papira

Za sve one starog kova koji i dalje vole svoje misli, ideje i planove pretočiti na papir, predstavljamo vam predivne dnevnike Nisha koji su proizvod malenog, ali strastvenog hrvatskog brenda koji vjeruje u ručni rad i ljudske vještine.

Kako tehnologija napreduje, sve se više ljudi odlučuje raditi digitalne popise obaveza, stvarajući ih na svojim prijenosnim računalima ili postavljanjem alarma kao podsjetnik na pametnom telefonu. Ali s takvim vrstama “to do” popisa zapravo toliko toga gubite. Ponekad se alarm ne oglasi, a ponekad taj važan podsjetnik slučajno izbriše vaše dijete. Postoji nešto vrlo pouzdano i smirujuće u komadu papira i olovci. Zašto zapisivati svoje planove i ciljeve? Pisanje u dnevniku ili planeru može vam pomoći da pratite i zapamtite male detalje u svom životu, budete kreativniji i opušteniji. Nećete tako često zaboraviti stvari poput rođendana, termina kod oftalmologa, telefonskih brojeva, imena učitelja vašeg djeteta i slično. Ne dopustite da vam i najmanji detalji promaknu, pratite ih tako što ćete ih zapisati na papir.

Ne postoji ništa bolje od osjećaja kada s popisa možete ukloniti obavezu tijekom dana, tjedna ili mjeseca. Kada sumnjate u to koliko ste bili produktivni tijekom tjedna, samo pogledajte svoj popis i sve stvari pored kojih biste mogli staviti kvačicu. Praćenje zadataka u vašem planeru može vam dati sjajan osjećaj postignuća i dati vam poticaj koji vam je potreban da nastavite ostvarivati svoje ciljeve.

Tijekom dana, tu i tamo odvojite minutu da napišete nešto smiješno što je vaše dijete izgovorilo ili zapišite inspirativan citat. Dosađujete se na sastanku? Otvorite svoju bilježnicu i crtajte ili radite male bilješke u kutovima kako biste usredotočili svoj um. Dok prolazite kroz tjedan primijetit ćete da vaš planer počinje više izgledati kao dnevnik vašeg života. Pratite buduće ciljeve, provjeravajte dnevne zadatke i bilježite lijepe trenutke sve u isto vrijeme

Osim što će vam pomoći u organizaciji, domaći brend Nisha ide korak dalje i nudi predivne personalizirane dnevnike izrađene od 100 % recikliranog papira. Iza njih stoji kreativka Sanja Tot, a svaki dnevnik ručno je izrađen tradicionalnom tehnikom vezanja. Ručnom izradom želi poslati važnu poruku – svatko od nas je poseban i svaki je dan posebna prigoda. Želja brenda je da dnevnike koristite za ovjekovječivanje uspomena, lijepih trenutaka i da ispisujete svoju priču jer vjeruju da svatko ima priču koja je vrijedna biti ispisana. I naravno, pratite svoja postignuća i sve želje koje želite ostvariti.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.