Ovo je električni romobil o kojem svi pričaju

GREEN_300_listici_sredina

Najazabavnija rekreacija

Zagriženim fanovima skutera i bicikala ova mala spravica se vjerojatno čini neshvatljivom i pretencioznom, no svi koji kombiniraju rekraciju i relaksaciju obožavaju voziti električne romobile. Savršen omjer cijene i kvalitete je romobil Xiaomi M Mi 365

Toliko zabavnije od skutera, a toliko jednostavniji za gradsku vožnju od segwaya, upravo je električni romobil. Omiljeno prijevozno sredstvo za grad u kojem su kolnici široki, a sugrađani dovoljno tolerantni. Šalu na stranu, romobil na bateriju povoljno je prijevozno sredstvo koje voli planet, a u istom trenutku je već i kratkoročno isplativ. Na tržištu je već neko vrijeme dostupan romobil Xiaomi Mi M 365, za kojeg njegovi vlasnici garantiraju. Ono što će vas prije svega zanimati je težina i brzina. Romobil Xiaomi postiže 25 km / h u standardnom, te 18 km / h u štedljivom stanju. Isto tako, teži 12.5 kilograma zbog čega ga sasvim sigurno nećete moći nositi u rukama dugo vremena. No, u sklopljenoj varijanti i uz nošenje po stepenicama je itekako prihvatljiv, jedan je od najlakših romobila na tržištu. Ne dopustite da vas cijena zavara, često se smatra da su skuplji romobili i lakši. Bitna je izrada tog prijevoznog sredstva, jer ako je izrađen od kvalitetnog aluminija, romobil je znatno lakši od onog izrađenog od kombinacije aluminija i nekog drugog metala.

Osim što se može podičiti brzinom, gradski električni romobil Xiaomi ima idealni omjer cijene i kvalitete. Naime, Xiaomi romobil se trenutačno na domaćem tržištu može pronaći po cijeni od 2600 do 3999 kn, te dolazi u crnoj i bijeloj boji. Sve performanse ovog romobila moći ćete pratiti preko pripadajuće smartphone aplikacije koja se Bluetoothom spaja s romobilom. Tamo ćete moći pronaći podatke o vremenu i brzini kretanja, dok ćete o tehničkim stvarima poput kotača morati brinuti sami. Pri kupnji Xiaomi električnog romobila dobit ćete dodatan par kotača, što će vam dobro doći. Naime, kotači su tanki, svega 8.5 “, zbog čega će svaki prelazak preko rinzola, pukotine na cesti ili nekog oštrog predmeta biti potencijalna opasnost. Čuvajte svoje gume, zaobiđite spomenute prepreke na cesti.

No, vratimo se benefitima ovog povoljnog i kvalitetnog romobila. Idealno je prijevozno sredstvo i za noć, jer LED svjetlo omogućuje preglednost, a ne šteti prolaznicima koji vam idu u susret. Također, jako je user friendly. Čak i najnespretniji vozači će se oduševiti lakoćom upravljanja ovim vozilom. Sve u svemu, ukoliko ste shvatili da je vrijeme za pospremanje bicikala, skutera i automobila u garažu, ovaj romobil je vaš idealan odabir!

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.