Ovaj bicikl možete nositi svuda sa sobom!

GREEN_300_listici_sredina

Polar Practic 30 black

Vrijeme je za rekreaciju i u gradu, a za to će odlično poslužiti sklopivi bicikl koji ćete moći nositi svuda sa sobom

Gradska vožnja biciklom jedan je od omiljenih načina rekreacije. Bilo da ste fan bržih ruta specijaliziranih za bicikliste, ili se radije probijate kroz prometnice, gradski bicikl je prijevozno sredstvo koje mora biti praktično i kvalitetno. Odlike kvalitete načelno prepoznajete kroz odrednice poput čvrstoće volana, izdržljivosti na planinama i nizinama ili lakoće promjene brzine. No, bitna je i praktičnost. Lakšim gradskim biciklima koje možete nositi uz stubište stigla je konkurencija – bicikli koji su sklopi. Dizajnirani s ciljem preklapanja u kompaktan oblik, ovi bicikli olakšavaju transport i skladištenje. Lakše se unose u zgradu ili javni prijevoz a čuvaju se u stambenim prostorima ili vozilima, brodu ili avionu.

Sklopivi bicikl sa 6 brzina Polar Practic 30 jedan je od najzanimljivijih primjeraka na tržištu jer osvaja i cijenom i kvalitetom. Po cijeni od 1699 kuna, ovaj bicikl odličan je ulov koji zaljubljenici u gradsku vožnju nikako ne bi smjeli propustiti. Kako biste se što prije odvažili na kupnju gradskog bicikla koji je sklopiv, spomenut ćemo  samo neke od prednosti bicikla.

Jedna od njih je brzina – možete se bez problema voziti i na pločniku i na kolniku, ovisi o situaciji. Isto tako, ne morate brinuti o parkiranju. Možete ga zavezati za prvi stup, ili u slučaju sklopivog bicikla, rastaviti i unijeti u svaki zatvorenu prostoriju. Baš poput romobila, ali uz sagorijevanje kalorija! Provedite zdrav i zabavan život na 2 kotača!

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.