210458223_122308113389814_1244218176839916004_n

Ova klimatska akcija glavna je tema svjetske turneje Billie Eilish

GREEN_300_listici_sredina

Glazba i edukacija

Billie Eilish kreće na svoju svjetsku turneju Happier Than Ever na kojoj će milijuni obožavatelja naučiti o prednostima biljne prehrane za okoliš.

Sinoć je glazbena umjetnica Billie Eilish započela svoju svjetsku turneju Happier Than Ever. Billie Eilish veganka je od svoje 12. godine, a ovu dugo očekivanu turneju realizirala je u suradnji s Reverb, neprofitnom organizacija za zaštitu okoliša koja je inače surađivala s Billie Eilish na “ozelenjavanju” njezinih turneja.

Edukacije posjetitelja o načinima borbe protiv klimatskih promjena provodit će se u “Eko-selu Billie Eilish” u sklopu turneje. Na svakom nastupu posjetitelji će se moći upoznati s kampanjom “The Pledge”, koju je kreirao brend biljne hrane Wicked Kitchen u partnerstvu s Support + Feed organizacijom kako bi nadahnuli milijune obožavatelja da konzumiraju jedan biljni obrok svaki dan tijekom 30 dana.

Cijela eko-turneja poznate pjevačice strukturirana je oko podrške inicijativama koje podižu svijest o ekološkim prednostima konzumacije biljne prehrane. Posjetitelji koji kupe Charity Platinum ulaznice, ne samo da će imati pristup Billie Eilish Eko-selu, već će 100 posto neto prihoda od te prodaje biti donirano Support + Feed organizaciji čija je misija suprotstaviti se glavnim krivcima uništavanja okoliša osiguravajući hranjivu, planetu prijateljsku biljnu hranu. “Svi zajedno moramo raditi na rješavanju klimatske krize. Snaga kolektiva i ujedinjenje naših napora ono je što će stvarno stvoriti promjenu”, rekao je osnivač organizacije Support + Feed.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.