Floraart, Bundek

Otvoren je Floraart: Čekaju vas besplatne radionice, novi trendovi i prigodna prodaja cvijeća

GREEN_300_listici_sredina

58. Međunarodna vrtna izložba

Tradicionalna 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart započinje 29. svibnja te će do nedjelje 02. lipnja na prostoru parka Bundek okupiti više od stotinu domaćih i međunarodnih izlagača biljaka.

U srijedu, 29. svibnja, u 9:30 sati, u Parku Bundek, kod skulpture ”Bumbina livada”, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević otvorio je 58. Međunarodnu vrtnu izložbu Floraart i tom prilikom s voditeljicom Podružnice Zrinjevac Zagrebačkog Holdinga Boženom Cvitanović predstavio ovogodišnji program najvećeg hortikulturnog događaja u ovom dijelu Europe.

Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom „Cvijet za bolji svijet“. Više od stotinu izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Nizozemske tijekom pet dana izložbe predstavit će nove trendove u vrtlarstvu,  uređenju i aranžiranju bilja, uz prigodnu prodaju cvijeća, cvjetnih sadnice i drugih proizvoda.

Tijekom pet dana, do nedjelje, 2. lipnja, više od 150 domaćih i stranih izlagača predstavit će najnovije trendove u krajobraznom uređenju, prezentirati nova idejna rješenja u uređenju vrtova i zelenih površina, aranžiranju cvijeća, kao i novitete u biljnoj proizvodnji i vrtnoj mehanizaciji.

Na programu Floraarta su i brojne radionice o uzgoju i njezi bilja. Posjetitelji će od stručnjaka moći dobiti korisne savjete oko njege orhideja i cijepljenja biljaka te sudjelovati na praktičnim radionicama izrade sukulentnog vrta, terarija za biljke i hotela za kukce.

Ulaz na Izložbu za posjetitelje je besplatan.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.