Osvojite Green.hr Box i krenite na vaše zeleno putovanje!

GREEN_300_listici_sredina

Možete povesti i prijatelje!

Našim Green.hr Boxom želimo greenspirirati vas i vaše prijatelje na pozitivne zelene promjene! Saznajte kako možete osvojiti ovu nagradu za cijelu ekipu...

Na portalu Green.hr svakodnevno vas nastojimo približiti održivom načinu života. Takav način života temelji se na skladnom životu s prirodom, suosjećanju za ljude i životinje i općenito brizi za svijet oko nas. Znamo da pojedinačno ne možemo napraviti puno, ali zajedno možemo napraviti velike stvari za dobrobit našeg planeta.

Male promjene i svakodnevne navike čine život zelenim. Takve promjene su vrlo jednostavne i svatko ih može primijeniti, a ako vam nedostaje inspiracije, mi smo tu da vam pomognemo. Ne morate izgraditi futuristički neboder koji upija CO2 ili otkriti novi izvor energije. Dovoljno je umjesto plastične vrećice birati platnenu, preurediti stari namještaj, brinuti se o odjeći koju imate u ormaru, ne bacati hranu, reciklirati, birati proizvode koji nisu štetni za okoliš i slično. Kako bismo vam dodatno olakšali prelazak na zeleniju stranu života, nudimo vam priliku da osvojite Green.hr Box koji u sebi sadrži nekoliko održivih predmeta koje možete koristiti svaki dan. Smatrajte ga start paketom za zelenijim načinom života! Zanima vas što se u njemu nalazi?

Platnenu torbu morate imate jer s njom više nećete trebati jednokratne vrećice; višekratna čaša od reciklirane plastike idealna je za izlete i druženja na otvorenom, a slamke su tu da uživate u vašem omiljenom napitku bez jednokratne plastike. Omiljene komade odjeće, koje jednostavno ne želite prestati iznova kombinirati, možete pravilno održavati i produljiti joj vijek uz Perwoll Renew and Repair. A baš kao što želite biti blagi prema svojoj koži, uz Simple micelarnu vodu, vodite brigu i o okolišu jer je ambalaža izrađena od 100% recikliranog materijala. Proizvodi za njegu tijela Dove Powered by Plants posebno su hranjivi i nježni prema vašoj koži jer sadrže 99% sastojaka prirodnog podrijetla i vegan friendly su.

Da biste osvojili sve proizvode koji se nalaze u Green.hr Boxu, potrebno je sudjelovati u nagradnoj igri koja se nalazi na našem Instagram profilu. Kako mi vas potičemo, tako želimo da i vi na pozitivne promjene potaknete svoje najbliže pa poklon paket nudimo za vas i za vaših četvero prijatelja. Više informacija i kako sudjelovati otkrijte OVDJE.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.