OPG Njirić ima fantastične proizvode

GREEN_300_listici_sredina

Hvaljene viljamovke, medovače i voćni likeri

Nerijetko će vas iznenaditi da svako kućanstvo ima neku zanimljivu rakiju koja se svojim okusom ističe i zbog koje pomislite: "Ovdje se osjeti posvećenost proizvodu!" Baš takve rakije dolaze s potpisom OPG-a Njirić

Ovo je podravska priča ispričana gastronomskim jezikom! Brendiranje proizvoda OPG-a Njirić započelo je na temeljima dugogodišnjeg obiteljskog naslijeđa i razvijenog osjećaja predanosti prema očuvanju i proizvodnji domaćih, prirodnih proizvoda visoke kvalitete, poštivanjem tradicionalnih recepata i procesa koji se prenose s koljena na koljeno. Želja je bila nastavak stoljetne obiteljske tradicije proizvodnje domaćih proizvoda provjerene kvalitete za obitelj i prijatelje. Nakon pozitivnih reakcija od strane prijatelja i rodbine, nešto nagovaranja i podrške najbližih, rodio se OPG Njirić. Specijalizirani za domaću rakiju, OPG Njirić danas dijeli obiteljsku priču i predstavlja sjajne proizvode na tržištu.

Otkad su krenuli s prezentacijom prema tržištu, proizvodnja se pojačala, a kvaliteta se nije smanjila. Kako priznaju, i dan danas pripremaju rakiju kao da bi je poklonili najbližim prijateljima. Trenutno tržištu predstavljaju paletu najcjenjenijih rakija: Viljamovku i Medovaču te voćni liker Podravku. Uz rakije, u paketnom pakiranju su dostupni i domaći džemovi od breskve, maline ili višnje te orasi s medom od cvijeta bagrema lokalnih malih proizvođača. OPG Njirić u proizvodnji koristi isključivo vlastite sirovine i domaće voće uzgojeno na zemlji obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Njirić u Kloštru Podravskom.

Gospodarstvo je osnovano još 2014. godine, na raskošnom imanju se nalaze stable kruške, trsovi vinove loze, stabla oraha te u manjim količinama stabla breskve vinogradarke, šljive i višnje i grmovi maline, jagode i ribizla.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.