Novi webshop namijenjen za sve biljkoljupce, ali i one koji će to tek postati

GREEN_300_listici_sredina

Predivni radovi domaćih poduzetnika

Obožavaš biljke? Zelena ti je najdraža boja? Podržavaš male hrvatske poduzetnike i poduzetnice? Onda je BILJKE.PLANTS webshop pravo mjesto za tebe!

BILJKE.PLANTS webshop okuplja biljne entuzijaste i zaljubljenike u prirodu, ekologiju i zeleni način življenja. Ova zelena platforma pružila je priliku malim hrvatskim poduzetnicama da pokažu svoja umijeća u izradi estetski ugodnih dodataka za interijer za kojima će poludjeti baš svi biljkoljubci. U ponudi se nalaze alati koji će iskustvo vrtlarenja učiniti ugodnijim, ali i nakit inspiriran biljkama. Naušnice u obliku kaktusa onaj su dodatak kojim ćete svima dati do znanja da ste vi ta luckasta “plant mom”.

Osim dodataka za vas, tu su i oni za vaše biljke zbog kojih će vaše biljke rasti još veće i ljepše. Nije riječ o suplementima za prehranu biljaka, već o super teglicama i makrame visilicama koje biljkama daju potporu i prostor za zdravi rast.

A za sve biljne fanatike tu su i posebni privjesci u obliku kaktusa uz koje će se vaš auto pretvoriti u pustinjsku oazu i zbog kojeg će se cijelo društvo htjeti voziti s vama. Za sve vas koji se mučite kako personalizirati poklon za najmilije pronašli smo super kul čestitke za rođendan u čak tri varijante.

Još vas nismo uvjerili da posjetite ovaj originalni biljni webshop? Zasigurno će vas najveći trend: biljni terariji navesti da posjetite BILJKE.PLANTS webshop. Prekrasne tropske džungle odišu elegancijom Amazone i toliko su zamamne da sa stranice nećete otići bez da naručite barem jednu mini planetu Zemlju.

Što čekate? www.biljkeplants.

PHOTOS BY: Biljke.Plants / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.