G4G_Sideshot_Girl_Snail_WEB

Novi Hansaplast GREEN & PROTECT flaster siguran je za prirodu i pouzdan za ranu!

GREEN_300_listici_sredina

Eco-friendly materijali

Proljetno šarenilo iznova nas podsjeća na dragocjenu ljepotu prirode. Briga o prirodi i okolišu danas je neizmjerno važna. To je najbolje prepoznao i brend Hansaplast koji je odlučan pobrinuti se za zdravlje svih generacija, ali i prirodu. Novi Hansaplast GREEN & PROTECT flasteri samo su jedan od mnogih koraka koje Hansaplast poduzima s ciljem pružanja održive i pouzdane zaštite rana.

Hansaplast njega brine se o našim rana već okruglih 100 godina, a ove godine idu i korak naprijed! S obzirom da broj okolišnih i socijalnih izazova raste, Hansaplast je odlučan pobrinuti se za zdravlje svih generacija, ali i prirodu.

Nova održiva GREEN & PROTECT zaštita rana

Briga o prirodi i okolišu danas je neizmjerno važna. Sve veći broj ljudi ima želju pozitivno utjecati na prirodu oko sebe. Potaknite promjenu počevši od sebe uz nove Hansaplast GREEN & PROTECT flastere. GREEN & PROTECT je samo jedan od mnogih koraka koje Hansaplast poduzima s ciljem pružanja održive i pouzdane zaštite rana. Ovi inovativni flasteri spajaju eco-friendly materijale uz pružanje pouzdane Hansaplast kvalitete. Svakodnevne ogrebotine, posjekotine i male površinske ozljede doista su česte, te je u takvim trenucima kožu potrebno prikladno zbrinuti.

100% prirodna vlakna & biorazgradivost

 GREEN & PROTECT flasteri  prvi su klimatski neutralni flasteri napravljeni od prirodnih vlakana. S ciljem implementiranja novih i „zelenih“ poboljšanja, u Hansaplastu su se potrudili pronaći još izdržljivije materijale za sastavne dijelove novog flastera. Tako su jastučić za ranu i podloga napravljeni od 100% prirodnih vlakana te su u potpunosti biorazgradivi. Osim flastera, pakiranja su neizbjeljena, 93% reciklirana te dolaze u najlakšoj mogućoj težini.  GREEN & PROTECT flasteri imaju iznimno čvrsto prianjanje te su vodootporni i izdržljivi što ih čini savršenim flasterima za svaku priliku! Neljepljiv jastučić za ranu ugodno prianja i štiti ranu. Dostupni su u obliku traka različitih veličina koji zatvaraju čitavo područje oko rane kao i povoji koje po želji možete rezati na odgovarajuću veličinu.

Male promjene, velik utjecaj – 83 tone manje plastike godišnje!

GREEN & PROTECT, osim inovacijom novih flastera, definiran je i značajnim poboljšanjima napravljenim u samom dizajnu i ambalaži proizvoda. Nove, lakše sklopive kutije tako očuvaju do 106 tona papira svake godine – dizajnirane su za maksimalno očuvanje okoliša. Također je uklonjena plastika s pakiranja. Takva promjena uspješno smanjuje korištenje plastike za 83 tone svake godine, što je jednako jednom velikom flasteru koji bi mogao Zemlju okružiti trinaest i pol puta! Poboljšana je održivost u svim ključnim dijelovima flastera. Za materijale se koristi drvo, papir i karton koji su podrijetlom iz FSC® certificiranih šuma kojima se upravlja odgovorno i održivo.
Hansaplast ustrajno galopira prema 2025., kada će se sva Hansaplast pakiranja uspješno moći nadopunjavati, ponovno koristiti ili reciklirati. Hansaplast vjeruje kako održivost nadilazi okoliš, te uključuje zdravlje i dobrobit ljudi.

Zaštitite ranu u tri jednostavna koraka

Manje rane ne čine nam veliki problem u svakodnevici, no zbog mogućih infekcija nužno je zbrinuti i takve ozljede. Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi koža pravilno zacijelila. Predlažemo vam sljedeće jednostavne korake:

1. Čišćenje

Čišćenje površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako biste spriječili moguće upale i infekcije, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože po čitavom području površinske ozljede. Važno: manje površinske ozljede brzo će prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, ozljedu pritisnite sterilnom gazom i potražite liječničku pomoć.

2. Zaštita 

Sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast GREEN & PROTECT flasterom. Promatrajte površinsku ozljedu i svakodnevno mijenjajte flaster, osim ako vam liječnik nije preporučio drugačije.

3. Obnavljanje

Pomozite da vaša rana zacijeli sigurno, brzo i uz manji rizik od stvaranja ožiljaka. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli. Ako je potrebno, pokrijte ranu flasterom, sterilnom gazom ili oblogom.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.