IMG_5027

Ljetni Green Box za još zelenije navike može biti vaš. Saznajte kako…

Mali znak zahvalnosti

Gusari su svoje blago vješto skrivali u škrinjama, a mi smo naše "zeleno zlato" sakrili u novom Green Boxu. Nastavite čitati da saznate koje blago se u njemu krije i kako može biti vaše. Ne brinite, ne treba vam lopata i karta...

Završila je naša druga GREENspiracija – #RECYCLE u kojoj smo se fokusirali na pravilno odlaganje otpada. Jučer smo vam najavili najnoviju #RETHINK kampanju kojom želimo da preispitate svoje svakodnevne navike jer male promjene čine život zelenim. Da vas ponovno GREENspiriramo i motiviramo, ali i zahvalimo vam što ste nas u jako velikom broju pratili na portalu i društvenim mrežama, pripremili smo za vas novi Green Box koji će vam pomoći da nastavite koračati zelenim putem. Iako je naziv ostao isti, ovaj Green Box stiže u ljetnom ruhu – laganoj pamučnoj vrećici koju možete iskoristiti za sitnice koje nosite na plažu, a ne želite da se izgube, ili ju ponesite sa sobom idući put kada odete u dućan. Jednako je praktična kao i sve što se nalazi u njoj…

Na ovim temperaturama važna je hidratacija te unos vitamina i minerala kako bi tijelo pravilno funkcioniralo. U tome će vam pomoći Donat Mg, a nakon korištenja bočicu izrađenu od 100% reciklirane plastike odložite u spremnik za plastiku kako bi se ponovno mogla reciklirati.

Biorazgradivo pakiranje u kojem dolazi prirodan sapun možete zasaditi u zemlju i čekati da izraste biljka. Na ovu genijalnu ideju došao je domaći brend Silvan, a njihova linija visoko kvalitetnih prirodnih proizvoda nježna je za kožu i okoliš.

Ekipa iz Đardina vas poziva da im se pridružite na zanimljivim radionicama o našim najdražim zelenim prijateljima. Naučite kako presaditi, njegovati i održavati biljke, uzgojiti bilje u vodi, izraditi kokedamu ili terarij, složiti suhi i živi buket te saznajte zanimljivosti o organskom vrtlarenju i starim sortama sjemena.

Jou Jou Botanicals tvrdi sapun od prirodnih sastojaka ručno je izrađen. Osim toga, ovaj citrusni proizvod koji momentalno podiže raspoloženje je veganski i nije testiran na životinjama.

Ecodog vrećica je inovativan, ekološki i patentirani proizvod za održive šetnje s četveronožnim ljubimcima. Izrađena je od 100% recikliranog papira, proizvedena je u EU, a u sebi sadrži kartonsku lopaticu za beskontaktno prikupljanje. Ako nemate ljubimca, poklonite vrećicu nekome kome će dobro doći.

Ako mislite da je ovo upravo ono što vam treba, sudjelujte u našoj nagradnoj igri jer poklanjamo čak 10 poklon paketa – pet paketa za pratitelje na Facebooku i pet za pratitelje na Instagramu. Posjetite naše profile kako biste saznali kako možete sudjelovati. Sretno!

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.