IMG_5027

Ljetni Green Box za još zelenije navike može biti vaš. Saznajte kako…

Mali znak zahvalnosti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Gusari su svoje blago vješto skrivali u škrinjama, a mi smo naše "zeleno zlato" sakrili u novom Green Boxu. Nastavite čitati da saznate koje blago se u njemu krije i kako može biti vaše. Ne brinite, ne treba vam lopata i karta...

Završila je naša druga GREENspiracija – #RECYCLE u kojoj smo se fokusirali na pravilno odlaganje otpada. Jučer smo vam najavili najnoviju #RETHINK kampanju kojom želimo da preispitate svoje svakodnevne navike jer male promjene čine život zelenim. Da vas ponovno GREENspiriramo i motiviramo, ali i zahvalimo vam što ste nas u jako velikom broju pratili na portalu i društvenim mrežama, pripremili smo za vas novi Green Box koji će vam pomoći da nastavite koračati zelenim putem. Iako je naziv ostao isti, ovaj Green Box stiže u ljetnom ruhu – laganoj pamučnoj vrećici koju možete iskoristiti za sitnice koje nosite na plažu, a ne želite da se izgube, ili ju ponesite sa sobom idući put kada odete u dućan. Jednako je praktična kao i sve što se nalazi u njoj…

Na ovim temperaturama važna je hidratacija te unos vitamina i minerala kako bi tijelo pravilno funkcioniralo. U tome će vam pomoći Donat Mg, a nakon korištenja bočicu izrađenu od 100% reciklirane plastike odložite u spremnik za plastiku kako bi se ponovno mogla reciklirati.

Biorazgradivo pakiranje u kojem dolazi prirodan sapun možete zasaditi u zemlju i čekati da izraste biljka. Na ovu genijalnu ideju došao je domaći brend Silvan, a njihova linija visoko kvalitetnih prirodnih proizvoda nježna je za kožu i okoliš.

Ekipa iz Đardina vas poziva da im se pridružite na zanimljivim radionicama o našim najdražim zelenim prijateljima. Naučite kako presaditi, njegovati i održavati biljke, uzgojiti bilje u vodi, izraditi kokedamu ili terarij, složiti suhi i živi buket te saznajte zanimljivosti o organskom vrtlarenju i starim sortama sjemena.

Jou Jou Botanicals tvrdi sapun od prirodnih sastojaka ručno je izrađen. Osim toga, ovaj citrusni proizvod koji momentalno podiže raspoloženje je veganski i nije testiran na životinjama.

Ecodog vrećica je inovativan, ekološki i patentirani proizvod za održive šetnje s četveronožnim ljubimcima. Izrađena je od 100% recikliranog papira, proizvedena je u EU, a u sebi sadrži kartonsku lopaticu za beskontaktno prikupljanje. Ako nemate ljubimca, poklonite vrećicu nekome kome će dobro doći.

Ako mislite da je ovo upravo ono što vam treba, sudjelujte u našoj nagradnoj igri jer poklanjamo čak 10 poklon paketa – pet paketa za pratitelje na Facebooku i pet za pratitelje na Instagramu. Posjetite naše profile kako biste saznali kako možete sudjelovati. Sretno!

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2021 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.