pangaiagym3

Nova Pangaia kolekcija aktivne odjeće inspirirana je 80-ima i izrađena od biljaka

GREEN_300_listici_sredina

Brend koji mijenja budućnost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ovaj poznati znanstveno-ekološki orijentiran brend je prošli tjedan izbacio Pangaia Gym kolekciju koja nam donosi activewear komade izrađene od revolucionarnih materijala, a idealne za jogu, biciklizam, planinarenje ili šetnju.

Svi ljubitelji sporta i okoliša su napokon došli na svoje. Nakon duge potrage za ekološkom alternativom odjeći za vježbanje, koja je inače napravljena od sintetičkih materijala, Pangaia nam je dala sve što nam treba. A kako bismo se usput i zabavili, možda i motivirali da počnemo vježbati, cijela kolekcija je inspirirana osamdesetima i dolazi u fora bojama.

Kolekcija Pangaia Gym pruža ekološku alternativu industriji aktivne odjeće, a u isto vrijeme ide i korak dalje od većine održivih brendova koji izrađuju aktivnu odjeću od recikliranih sintetičkih vlakana i konvencionalnog elastana. Ova kolekcija izrađena je od obnovljivih izvora te 90% ili više krajnjeg proizvoda je na prirodnoj bazi. Tako je njihova prva Activewear odjeća izrađena od ricinusovih zrna, algi i eukaliptusa.

Za ovu novu kolekciju Pangaia je uključila i nove materijale i tretmane dizajnirane za potrebe aktivne odjeće. Roica V550 je rastezljiva pređa koju mikroorganizmi mogu razgraditi tijekom pet godina, a PPRMNT je trajna završna obrada mirisa i antimikrobno sredstvo napravljeno od biljke metvice. Njihov bio najlon je inovativno vlakno bez fosilnih goriva izrađeno od ricinusovog ulja, neprehrambene kulture koja ne narušava prehrambeni lanac. Ova linija također koristi bioWick – biougljik i sredstvo napravljeno od algi koje je zaduženo da upija i uklanja vaš znoj.

Ovdje svatko može pronaći nešto za sebe ovisno o stilu koji volite jer kolekcija uključuje tajice, kratke hlače, kombinezon, crop top, majice kratkih rukava i majice s kapuljačom u zelenoj, crnoj, ružičastoj, sivoj, lila i tamnoplavoj boji. Kao i ostale njihove kolekcije, svi predmeti uključuju vidljivi tekst s pojedinostima koje su tkanine i tretmani korišteni za izradu svakog komada. Pangaia Gym je za sada vjerojatno najbolja današnja opcija za aktivnu odjeću biljnog podrijetla. Ako ste spremni početi vježbati, Pangaia vam je na svojoj stranici pripremila i playlistu koja će vas zasigurno pokrenuti.

PHOTOS BY: Pangaia, Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.